• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampionska generacija za operaciju "Rusija"!

Autor mondo.rs

Selektor Srbije planira da podmladi tim i šansu pruži igračima koji su u Litvaniji i na Novom Zelandu osvojili titule kontinentalnih i planetarnih prvaka. Oni će biti baza za Rusiju.

 Radovan Ćurčić pred Jermeniju Izvor: MN PRESS


Radovan Ćurčić okupio je reprezentativce Srbije pred utakmice sa Jermenijom u kvalifikacijama za EURO 2016 i Francuskom, koja će imati prijateljski karakter.

Predstojeći mečevi za "orlove" nemaju nikakav takmičarski značaj, ali ukaljana čast nikako ne bi smela da se još više da se isprlja. Svesni su toga svi u taboru srpskog nacionalnog tima, posebno selekror.

"Pobeda se postavlja kao imperativ. Želimo da kroz dobru igru i povoljan rezultat postavimo temelj za buduće nastupe, pa i naredni ciklus takmičenja. Pogotovo moramo misliti na početak sledećih kvalifikacija za SP u Rusiji 2018", smatra Ćurčić.

Naredne utakmice za cilj će imati stvaranje baze za budućnost.

"To iziskuje proveru nekih mlađih fudbalera za koje smatramo da su budućnost srpskog fudbala. Red je da damo priliku nekim talentovanim momcima da iskažu svoj potencijal i u A reprezentaciji, kao što su to učinili u omladinskoj i mladoj selekciji".


Ćuričić planira da pozive uruči i "Novozelanđanima".

"Svetski prvaci iz Novog Zelanda, prvaci Evrope iz Litvanije i učesnici Evropskog prvenstva u Češkoj zaslužuju da dobiju šansu i u A timu. Nama je potrebna sveža krv i drugačiji pristup obavezama u reprezentaciji".

Stvaranje tima (ko zna koje po redu) počinje već u petak.

"Mi nećemo potceniti Jermeniju. Dobro se sećamo da smo u Jerevanu srećno izborili bod. Moramo do kraja kvalifikacija igrati motivisano, jer želimo da ostavimo dobar utisak. To će biti prilika da kroz sledeće utakmice - Jermenije, Francuske, Albanije i Portugalije, sagledamo potencijal sa kojim raspolažemo, kako bi od jeseni 2016. godine uspešno počeli kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine".

Već viđeno! Možda ovaj put bude i sprovedeno u delo...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC