• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija Slovenaca!

Autor mondo.rs

Na 15 minuta pre kraja utakmice u Bazelu, Slovenija je imala vođstvo od dva gola razlike za siguran povratak u borbu za EURO. A, onda...

Igrao se 80. minut utakmice na "Jakob parku" u Bazelu, kada je rezultat na semaforu bio 0:2, a stanje na tabeli Grupe E: Engleska 21, Švajcarska 12, Slovenija 12, Estonija 10.

Na kraju: Švajcarska – Slovenija 3:2 (0:1), posle čega će "zmajčeki" najverovatnije ostati bez plasmana na EURO 2016 ili će, u najboljem slučaju, put do Francuske potražiti preko trećeg mesta i baraža, a tu će im biti potrebna i sreća na žrebu.

Švajcarska je zahvaljjući Josipu Drmiću, asu Borusije Menhengladbah, za 15 minuta igre u finišu meča 0:2 pretvorila u 3:2. Drmić je iskoristio prvu od dve sjajne akcije svoje reprezentacije u 80. minutu, potom je delovao u akciji iz koje je Valentin Štoker pogodio za 2:2 u 84. minutu, da bi sam rešio stvar u četvrtom minutu nadoknade, posle čega su svi igrači u zelenim dresovima ostali nepomični da leže na travi.

U isto vreme, Crna Gora je zahvaljujući tandemu Stevan Jovetić – Fatos Bećiraj, koji je "razmenio" po asistenciju i gol, pobedila Lihtenštajn rezultatom 2:0 i vratila se u borbu za treće mesto u grupi.

Španci su kod kuće deklasirali neporaženu Slovačku, kao lidera grupe, dali dva gola za pola sata igre i potom rutinski priveli posao kraju za 2:0 i skok na prvo mesto, mada tu borba nije završena: Španija 18, Slovačka 18, Ukrajina 15.



Neko će kao treći morati u baraž.

Ostali odavno nemaju šansu da urade nešto u toj konkurenciji...

A, Austrijanci? Oni su u potpunosti iskoristili povoljan žreb i pobedu Rusije nad Švedskom, pa su zahvaljujući golu Zlatka Junuzovića u 52. minutu pobedili Moldaviju 1:0 i praktično obezbedili učešće na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine.

Ne znamo jeste li primetili, JunuzovIĆ odvede Austrijance na EURO, DrmIĆ Švajcarsku, samo mi nikako da nađemo nekoga na IĆ ko će nas odvesti bilo gde osim pred TV ekrane.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC