• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković ili Rajković - selektor nema dilemu!

Autor mondo.rs

Naš selektor nema dilemu oko toga ko će braniti gol reprezentacije Srbije.

Izvor: MN PRESS

Selektor srpskih fudbalera Radovan Ćurčić rekao je da je Vladimir Stojković prva opcija na poziciji golmana, dok za Predraga Rajkovića ima vremena.

"Stojković nije tu zbog bivših zasluga, već trenutne forme. Očigledno je da je Stojković opcija broj jedan, to je pokazao i na susretu sa Jermenijom, ali ne odričem se Rajkovića. Rajković sasvim ravnopravno konkuriše i videćemo kako će to funkcionisati u naredenom periodu. On će dobiti šansu", rekao je Ćurčić novinarima u Bordou.

Ćurčić je kazao da obojica "sve dobro znaju" i da ne postoji nikakva "korektnost ili nekorektnost" u tom slučaju.

Selektor je dodao i da je dobro to što Srbija ima "tri dobra golmana", jer je uz Stojkovića i Rajkovića tu i Željko Brkić.

Novinare je zanimalo da li se Stojković plaši da ga Rajković ne zameni na mestu prvog golmana reprezentacije, kao što je Stojković 2006. uoči Svetskog prvenstva u Nemačkoj zamenio do tada standardnog Dragoslava Jevrića.

Vladimir Stojković je kazao da i ne pomišlja da tako nešto može da se dogodi.

"Ne pomišljam da će se nešto tako desiti jer sam u godinama u kojima se osećam najbolje i mogu najviše da pružim. Mogu za sebe da kažem da sam u poslednje dve godine počeo da branim, do tada je sve bilo 50-50. Ne vidim zašto bih se bojao tih stvari", kazao je Stojković.

Reprezentacija Srbije će sutra od 20.45 u Bordou igrati prijateljsku utakmicu protiv Francuske.

REMI NIJE SRAMOTA

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je danas da očekuje veliku borbu protiv Francuske u predstojećem prijateljskom susretu i da bi bio zadovoljan nerešenim rezultatom.

"Nije sramota igrati nerešeno sa Francuskom, nerešen rezultat bi nam dao dobru sliku i osnov za dalji rad. Očekujem da se maksimalno suprostavimo, ponovimo neke stvari, a neke greške neutrališemo. Nadam se da nećemo imati neki strah kao u prethodnom periodu", rekao je Ćurčić na konferenciji za novinare u Bordou.

Srbija će sutra protiv Francuske odigrati svoju 100. zvaničnu utakmicu pod tim imenom.

"Francuska je favorit u ovom trenutku, ali verujemo u svoje kvalitete, imamo igrače koji mogu da im pariraju. Protiv takvih reprezentacija morate da date sve od sebe ako želite da im parirate", kazao je Ćurčić.

Selektor je najavio da će protiv Francuske biti promenjeno pet igrača u odnosu na tim koji je igrao protiv Jermenije u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici.

"Bitno nam je i da pokušamo da napravimo rezultat. Ako neki i ne dobiju šansu, pred nama su četiri utakmice do kraja godine, tako da će biti prilika za sve", naveo je Ćurčić.

Prema njegovim rečima, samopouzdanje igrača je poraslo posle pobede nad Jermenijom, ali to treba da se potvrdi u duelu sa Francuskom.

"Imali smo dva lepa dana posle prijateljske utakmice sa Azerbejdžanom, kao i dva dana posle Jermenije. Samopouzdanje je poraslo, ali će to sutrašnja utakmica da pokaže, da li smo podigli segment više u odnosu na Jermeniju. Mnogo je bolje nego što je bilo do Jermenije, ako pričamo o atmosferi i samopouzdanju", rekao je Ćurčić.

Utakmica između Srbije i Francuske igraće se sutra od 20.45 u Bordou.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC