• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perez: Može Ronaldo u PSŽ, samo platite...

Autor mondo.rs

Predsednik Real Madrida poručio zainteresovanima da mogu da dobiju portugalskog asa, ako plate obeštećenje od kojeg se vrti u glavi.

Florentino Perez nema ništa protiv da Kristijano Ronaldo pređe u Pari Sen Žermen ili bilo koji drugi klub, koji je spreman da plati milijardu evra za taj transfer.

Predsednik Real Madrida poručio je Parižanima da, ukoliko žele Portugalca, uplate na račun "kraljevskog kluba" odgovarajuću otkupnu klauzulu koja je navedena u ugovoru.

"Ronaldo ima ugovor sa nama i želimo da ostane što je duže moguće, iako u životu ništa nije sigurno. Danas ne mogu da zamislim Real bez Ronalda, on je jedan najboljih fudbaler na svetu. Ukoliko ga PSŽ hoće, ima lak posao - neka plati otkupnu klauzulu i odvede ga uz njegovu dozvolu", rekao je Perez za radio Kadena Kope.

PSŽ je poslednjeg dana prelaznog roka pokušao da dovede prvu zvezdu Madriđana za rekordnih 150 miliona evra, ali je Real odbio ponudu. Ronaldov ugovor sa španskim klubom  ističe 2018. godine, a u njemu je klauzula po kojoj može da ode ranije, ako neko plati milijardu evra.

Ronaldo, koji je dva puta osvajao Zlatnu loptu (2008, 2013 i 2014), u Realu je za sedam sezona postigao 313 golova na 302 utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC