• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogovorili se!

Autor mondo.rs

David de Hea potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom.



Nije kome je rečeno već suđeno!

David De Hea ovog leta bio je na korak od prelaska u Real Madrid, ali ipak nije otišao u glavni grad Španije. Čelni ljudi Reala i Mančester junajteda pregovarali su o transferu poslednjeg dana prelaznog roka, ali je dogovor propao pošto nije na vreme poslata dokumentacija.

De Hea se vratio u Junajted, a do danas je bilo neizvesno šta će sa njim biti i da li će samo "kulirati" do zime i potražiti novi klub. Međutim, 24-godišnji španski golman i Mančester junajted su našli zajednički jezik.

De Hea je potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Junajtedom!

Čim je potpisao ugovor, "promenio je ploču". Do juče je, pošto-poto, hteo da "zapali" u Španiju, ali sada kaže da je srećan što ostaje u Engleskoj!

"Presrećan sam što počinjem novo poglavlje u svojoj karijeri u Junajtedu. Oduvek sam uživao da igram u ovom timu i pred fantastičnim navijačima. Mančester junajted je poseban klub a Old Traford idealno mesto da nastavim da se razvijam. Teško leto je iza mene i želim da ga zaboravim što pre i sada želim da radim što jače kako bih pomogao drugovima da beležimo uspehe", izjavio je De Hea.



I trener Luj van Gal je srećan. Čuj srećan - oduševljen je!

"Zaista sam prezadovoljan što je De Hea, jedan od najboljih golmana na svetu, i dalje uz nas. David nam je mnogo značio prošle sezone. U poslednje dve sezone bio je najbolji igrač ovog kluba. Saigrači ga vole i unapred se svi radujemo nastavku saradnje sa njim".

Ovo obostrano oduševljenje treba tumačiti ovako: Junajted se obezbedio što se tiče obeštećenja (De Hei je dosadašnji ugovor isticao na leto sledeće godine), a golman će dobiti priliku da igra.

Svi zadovoljni! Osim, verovatno, Real Madrida.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC