• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grof nije zadovoljan, Kiza delimično razočaran!

Autor mondo.rs

Treneri su se složili u oceni da su 149. derbi odlučile sitnice. Milinković ne misli da su zvezdaši više želeli pobedu, Božović ne smatra da je prelomila borba na sredini terena.

 Crvena zvezda - Partizan 3:1 Božović i Milinković složni u ocjeni derbija Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Možda se većina navijača Crvene zvezde i Partizana, pa i novinara koji su izveštavali iz Ljutice Bogdana, neće složiti s ovom ocenom, ali treneri "večitih" Miodrag Božović i Zoran Milinković slažu se u oceni da su 149. "večiti derbi" rešile sitnice.

Milinković je na konferenciji za medije rekao da je drugi gol Crvene zvezde, zapravo "evrogol" Uga Vijeire "srušio" njegov tim, a Božović podsetio da je Partizan prvi imao šansu i postavio hipotetičko pitanje "ko zna šta bi se dogodilo da je Partizan prvi dao gol".

Ono što se zapravo dogodilo je 3:1 u korist Crvene zvezde, koja s utakmicom više od Partizana ima i osam bodova više.

"Što se nas tiče, mislim da je sve stalo kod drugog gola Crvene zvezde, koji je bio 'evrogol', posle kojeg su odmah dali i treći", rekao je Milinković i dodao:

"Mislim da smo, za ono što smo želeli večeras, previše promašivali i da velike utakmice to ne trpe. Tu mislim na promašaj Stevanovića u prvom i Abubakara u drugom poluvremenu. Nije im pošlo za nogom da daju golove iz čistih šansi, igračima Zvezde jeste i to je bio razlog našeg poraza", rekao je Milinković, koji se potom nije složio sa konstatacijom novinara da su crveno-beli više želeli pobedu od njegovih momaka i da su se više borili.

Božović je rekao...

"Utakmica je bila otvorena, pravi derbi i mislim da smo pokazali da može i ovde da se igra dobar i kvalitetan fudbal. Slažem se sa kolegom Milinkovićem da je Partizan imao prvu šansu, posle čega posle čega je promašio još dve i pitam se šta bi bilo da je utakmica otišla u tom pravcu", ostao je nedovoljno zadovoljan Božović uprkos ubedljivoj pobedi.

"Ipak, ko god da je došao na stadion, imao je razloga da bude zadovoljan, video je lepe golove i borbu momaka, a mislim da su moji malo više želeli pobedu i da je to presudilo".

Božović se nije složio sa ocenom novinara da je Zvezda dobila bitku na sredini terena i da je to bilo presudno.

"Meni se ne čini da je bil otako, znate i sami da Partizan ima odlične tehničare na sredini, poput Babovića i Ilića, pa i Brašanca. Bila je to velika borba, ali ne možemo da budemo potpuno zadovoljni posle svega", rekao je i podvukao:

"Ekipa je još u stvaranju i bilo je na kraju grešaka u odbrani, Abubakar i Živković su propustili šanse posle našeg trećeg gola, dozvolili smo Partizanu da se približi i ugrozi našu pobedu. Mogu da budem zadovoljan rezultatom, jer smo uradili ono što smo želeli, ali ništa još nije završeno. Tek ako budemo pokazali ozbiljnost i savladali Jagodinu i Novi Pazar, biću zadovoljan i ovom pobedom", opomenuo je "Grof" igrače da ne upadaju u euforiju.

"Naravno da je lepo kada pobedite najvećeg rivala, ali ništa još nismo napravili".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC