• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tužni junak derbija: Svi golovi su za NJU!

Autor mondo.rs

Pitanje o tome kome posvećuje spektakularne golove u derbiju rastužilo je Uga Vijeiru. Setio se ljubavi svog života, koja više nije među nama.

Niko to nije želeo da postigne, ali banalno pitanje: "Kome posvećujete golove?" rastužilo je junaka 149. večitog derbija, Uga Vijeiru.

U noći velikog slavlja za sve zvezdaše, kojem je Portugalac doprineo sa dva fantastična gola u mreži Partizana, Zvezdin as setio se Edine Karvaljo.

Malo ko je znao da je Vijeira početkom ove godine ostao bez dugododišnje saputnice, verenice Edine, koja je izgubila bitku sa teškom bolešću.

"Ovo je za nju, moj svaki gol je za nju", rekao je Vijeira Luisu Ibanjezu, koji je poslužio kao prevodilac u razgovoru s srpskim novinarima.

"Srećan sam zbog golova, ali najvažnija je pobeda i to što smo prvi na tabeli. Na kraju, značile su mi ovacije publike, koja je bila sjajna, navijači su bili sve vreme uz nas i lako je igrati kada imate takvu podršku", rekao je Vijeira, za kojeg je trener Miodrag Božović otkrio da je pružao nešto lošije partije na početku sezone jer je konstantno igrao povređen.

"Iskoristio je pauzu u prvenstvu da se oporavi od povrede i popravi formi, što se i videlo na terenu. On je sjajan igrač", rekao je Božović.

"Život mi je ukrao moj najdraži trofej. Deo mene i mog života umro je danas", napisao je Vijeira na društvenim mrežama 26. januara ove godine, dok je još igrao za Torpedo.

Inače, sjajni Portugalac imao je i poruku za navijače Partizana.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC