• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković: Satanizovan sam i valjan u blatu

Autor mondo.rs

"Pobedu posvećujem porodici koja je trpela stravične stvari posle derbija".

 Satanizovan sam i valjan u blatu Izvor: MN PRESS

Andrija Živković nastavio je rat s novinarima, Stefan Babović "pecnuo" navijače koji mu zvižde i kad igra dobro i kad igra loše, a trener Partizana Zoran Milinković i sam je ušao u lični rat sa predstavnicima štampe...

"Osim par časnih izuzetaka".

Posle velike i važne pobede Partizana u Evropi, prve u grupnoj fazi nekog od evro-kupova od 6. decembra 2009. godine, najmanje se pričalo o samom meču – i na konferenciji za medije, gde su govorili treneri Milinković i Jon van den Brom, i u miks zoni gde su govorili igrači dva kluba.

Posle kratkog komentara utakmice i pobede 3:2, Milinković se otvorio...

"Ostvario sam sve ciljeve koje je ova Uprava postavila pred mene, a to su titula i Liga Evrope. Što se tiče prvenstva, ima još 29 kola do kraja. Osim par časnih izuzetaka, mediji su me satanizovali i provlačili kroz blato", rekao je Milinković, koji se našao na udaru medija zbog postavke igre u 149. večitom derbiju, ali i da poraza pre toga, od Novog Pazara i Vojvodine.

U jeku nedelje koja je protekla u pričama o njegovoj smeni, rekao je...

"Ovu pobedu posvećujem navijačima i mojoj porodici, koja je trpela stravične stvari posle derbija. Ne tražim da me volite, ali poštujte ono što rade Partizan i ovi divni momci. Mi smo zaradili šest miliona evra. Voleo bih da svaki trener uradi isto i više", rekao je.

Pre toga, u komentaru utakmice, istakao je:

"Pobedili smo ekipu čiji je budžet 28 miliona evra. Strpljenje nas je dovelo do ovog rezultata. Uspeli smo da se izdignemo iznad atmosfere koja nas je pratila posle derbija. Moji momci su pokazali da znaju da igraju fudbal i da ga nisu zaboravili", rekao je Milinković.

"Još jedna pobeda Partizana u Evropi i još jedna lepa i sadržajna utakmica. Uspeli smo da se izborimo s teškoćama, moji igrači su pokazali pravi pristup. Bili smo veoma dobri u prvom poluvremenu, igrali smo strpljivo i posle crvenog kartona protivnočkom igraču bilo je jasno da smo na pragu pobede", rekao je Milinković na konferenciji za medije posle utakmice.

Trener AZ Alkmara Džon van den Brom izdvojio je Abubakara Umarua kao prevagu u večerašnjoj utakmici.

"Nisam zadovoljan kako smo otvorili meč. Imam dosta pitanja za moje igrače i to znači da nismo bili na željenom nivou. Ne mogu da budem srećan zbog poraza, ali Partizan je zasluženo slavio. Očigledno ih je poraz u derbiju motivisao, jako dobro su odigrali i pohvalio bih strelca dva pogotka", zaključio je van den Brom.

Partizan u narednoj utakmici Lige Evrope gostuje 1. oktobra ekipi nemačkog Augsburga.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC