• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobeda Čelsija u senci "prljavština"

Autor mondo.rs

Arsenal završio gradski derbi sa dva igrača manje i dve lopte u mreži...

Čelsi - Arsenal 2:0 (0:0) u prvom meču 6. kola Premijer lige, koji neće ostati upamćen po golovima, još manje po igri gradskih rivala, već po provokacijama napadača domaćih Dijega Košte.

Brazilac sa španskim pasošem uspeo je da "iznudi" isključenje Gabriela u finišu prvog poluvremena, a neposredno pre toga je sam dobio tek žuti karton za neuporedivo eksplicitnije udaranje bez lopte i dodatno traženje fizičkog sukoba.

Sudija Majk Din mogao je da mu pokaže drugi žuti u 80. minutu, posle novog nepotrebnog koškanja, da bi Žoze Murinjo minut kasnije prekinuo antipropagandu fudbala u režiji Košte, uvođenjem Loika Remija.

Dijego Kosta na utakmici sa Arsenalom
Izvor: YouTube

U tim trenucima Arsenal je već imao dvojicu igrača manje, pošto je Santi Kazorla startom na Sesku Fabregasu opravdano dobio drugu javnu opomenu.

Meč sa malo kvalitetne igre i još manje izrazitih prilika za gol, direktno su odlučili Kurt Zuma u 53. i Eden Azar u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Zuma je kaznio uspavanost odbrane Arsenala posle slobodnog udarca Fabregasa, dok je Azar uz malo sreće - lopta je zakačila Čembersa i promenila pravac - konačno stigao do prvenca u novoj sezoni Premijer lige.

Arsenal ostaje u gornjem delu tabele sa 10 osvojenih bodova, dok je Čelsi posle druge pobede sakupio sedam bodova i po završetku šestog kola će sigurno biti bolje plasiran od 17. mesta, na kome je dočekao ovu utakmicu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC