• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PL: Lester se ponovo vratio iz mrtvih, Njukasl ne!

Autor mondo.rs

Utakmice 6. kola Premijer lige nisu donele nikakva značajna iznenađenja. Lester nastavlja svoju "pesmu", a Sanderlend i Njukasl svoju...

U 6. kolu Premijer lige pobede su ostvarili "dojučerašnji drugoligaši" Votford i Bornmut, dok je Lester siti ponovo pokvario planove svom protivniku i odigrao na kraju 2:2 sa ambicioznim Stoukom. Vest Brom je pobedio Vilu 1:0 u gostima golom Berahina, dok su Svonsi i Everton odigrali 0:0 na "Libertiju".

Lester siti ne posustaje ni kada gubi.

Sjajan mentalitet ekipe Klaudija Ranijerija doneo je bod ovoj ekipi i drugu utakmicu zaredom u kojoj su imali 0:2. Stouk je bio blizu prve pobede ove sezone i to protiv sjajnog Lestera, koji je za sada bio hit prvenstva.

Na poluvremenu su gosti iz Lestera ponovo imali dva gola manjka, kao protiv Aston Vile u prethodnom kolu. Pogodili su Krkić u 13. i Volters u 20. minutu i to iz jedina dva šuta koja su imali na utakmici...

...međutim, Rijad Marez i Džejmi Vardi ponovo su spasili lisice.

Prvo je Alžirac pogodio sa "bele tačke" u 51. minutu, a onda u 69. "izbacio" Vardija samog ispred golmana Batlenda i lako ga savladao za 2:2. Ubrzo je Stouk mogao do novog vođstva preko Džefa Kamerona, ali ekipa Marka Hjuza zaista nema sreće ove sezone.

Prljavštinu Dijega Koste, koja je ostavila gorak ukus na premijerligaški fudbal, popravio je Met Riči u 9. minutu, a pre toga je Vilson već doveo zahuktali Bornmut u vođstvo. Ekipa Edija Haua upisala je tako još jednu pobedu ove sezone protiv nemoćnog Sanderlenda Dika Advokata.

Njukasl je igrao vrlo loše protiv Votforda, i šesti put ove sezone bili su lošiji  rival na terenu, a to je sjajno iskoristio Odion Igalo, i sa dva vrlo precizna udarca savladao Tima Krula dva puta. Još jednom se odbrana Njukasla ponašala amaterski, a igra Votforda delovala je kao da je u pitanju "Barselona".

U nastavku je Daril Janmat postigao konačno gol za Njukasl u 62. minutu, ali je to bilo premalo da se savlada Votford koji tako beleži drugu uzastopnu pobedu. A svi su ih otpisali pre početka sezone...


Saido Berahino je protiv svoje volje ostao u redovima VBA, a danas je svom klubu zaradio i velika tri boda u borbi za opstanak. On je Vest Brom doveo u vođstvo protiv Vile u 40. minutu, kada ga je lopta posle šuta Džejmsa Morisona prosto pogodila u stopalo. U nastavku je Šervud probao i sa Gestedeom, ali njegov tim nije uspeo da dođe do izjednačenja.

Utakmicu bez golova odigrali su Svonsi i Everton na "Libertiju", pa nastavljaju da igraju gotovo identično ova dva tima. Imaju po 9 bodova iz šest utakmica.

U prvom meču dana Čelsi je na svom "Stamford bridžu" savladao Arsenal 2:0 i tako pobegao sa dna tabele. Meč je naročito obeležilo kontroverzno ponašanje Dijega Koste, a šta je Murinjo rekao posle meča čitajte ovde.

Subota:

Aston Vila – VBA 0:1 (0:1)
/Berahino 40/

Bornmut – Sanderlend 2:0 (2:0)
/Vilson 4, Riči 9/

Njukasl – Votford 1:2 (0:2)
/Janmat 62 - Igalo 10, 28/

Stouk – Lester 2:2 (2:0)
/Krkić 13, Volters 20 – Marez 51, Vardi 69/

Svonsi – Everton 0:0

Čelsi – Arsenal 2:0 (0:0)
/Zuma 53, Azar 91/

18.30 Mančester siti – Vest Hem

nedelja:

14.30 Totenhem – Kristal Palas
17.00 Liverpul – Norič
17.00 Sautempton – Mančester junajted

TABELA: Mančester siti (-1) 15, Lester 12, Mančester junajted (-1) 10, Arsenal 10, Vest Hem (-1) 9, Everton 9, Kristal Palas (-1) 9, Svonsi 9, Votford 9, VBA 8, Norič (-1) 7, Bornmut 7, Čelsi 7, Liverpul (-1) 7, Sautempton (-1) 6, Totenhem (-1) 6, Aston Vila, 4, Stouk 3, Njukasl 2, Sanderlend 2.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC