• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobeda Reala zbog koje će Barsa pobesneti!

Autor mondo.rs

Granadi je poništen čist gol na 0:0, a potom je Isko bio 20-30 centimetara u ofsajdu kod pobedonosnog pogotka Benzeme.

Kontroverznih 1:0 u Madridu zbog čega će najviše biti besni u – Barseloni.

Fudbaleri Reala zabeležili su treću uzastopnu pobedu u Primeri, posle startnog remija u Hihonu, ali prvu koja će izazvati oprečne komentare u Španiji.

U meču 4. kola Primere: Real Madrid – Granada 1:0 (0:0), pogotkom Karima Benzeme u 55. minutu na asistenciju Iska, koji je bio oko pola metra u ofsajdu u trenutku kada mu je Kristijano Ronaldo slao pas na levi bok.



Da sve bude još kontroverznije pobrinula se sudijska petorka sa Huanom Martinezom Manuerom na čelu, koja je u prvom poluvremenu, u jeku jalove inicijative Reala i opasnih kontri gostiju, poništila potpuno regularan gola Jusefa El Arabija za potencijalnih 0:1.





Posle ove sporne odluke, Real je meč priveo kraju "bez primljenog gola" i ostao jedini klub, uz Mančester siti, koji nije kapitulirao u pet najjačih liga Evrope.

Treba reći da je u jednoj situaciji Martinez Manuero i oštetio Real, kada nije dosudio penal nad Iskom.



Madriđani su bili bolji, ofanzivniji, imali su loptu u nogama 70 odsto vremena, uputili 20 šuteva ka golu sjajnog Andresa Fernandeza, koji je zabeležio devet vrednih odbrana, ali jednom nije mogao ništa – na centaršut Iska za Benzemu, koji se samo "poklonio" i digao pomalo nestrpljive navijače na noge.

Fudbaleri Valensije i Betisa igrali su danas nerešeno 0:0 u četvrtom kolu španske Primere. Betis je osvojio bod u Valensiji, iako je od 48. minuta imao igrača manje, pošto je isključen David Sebaljos. Valensija je sedma na tabeli sa šest bodova, jednim više od devetoplasiranog Betisa.

Real je trenutno, bar dok Barselona ne odigra utakmicu sa Levanteom u nedelju uveče na svom stadionu, prvi na tabeli sa deset bodova, dok stoprocentna Barsa ima devet. Benitezov tim čeka nedelja u kojoj će biti odigrano vanredno kolo (utorak, sreda, četvrtak) i potom redovno narednog vikenda, a protivnici su Atletik u Bilbaou i Malaga u Madridu.

Od 0:0 sa Sportingom u Hihonu, u 1. kolu, Real je pobeđivao Bezis 5:0, Espanjol 0:6 i Šahtjor u Ligi šampiona rezultatom 4:0, ali se danas propisno namučio i nezasluženo stigao do nova tri boda u prvenstvu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC