• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijego Kosta - najomraženiji čovek u fudbalu

Autor mondo.rs

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta na stubu srama zbog nesportskog ponašanja u meču protiv Arsenala u kojem NIJE dobio crveni karton, a koji je Arsenal završio sa devetoricom. Pogledajte reakcije na Twitteru!



Kada ukucate ime Dijego Kosta na Twitteru dobijete "milion" postova posvećenih njemu. Bez izuzetka - svi su negativni.

Ono što je Brazilac sa španskim pasošem uradio u meču protiv Arsenala u derbiju Premijer lige nikoga nije ostalo ravnodušnim. Gotovo ni iz čega, naterao je sudiju Majka Dina da isključi fudbalera Arsenala Gabrijela, iako je zapravo Kosta bio taj koji je sve započeo udarivši prethodno Košćelnog.

Kosta i Gabrijel Paulista imaju neraščišćene račune još dok su igrali u Španiji, jedan za Atletiko Madrid, drugi za Viljareal. Na utakmici odigranoj u oktobru 2013. godine imali su sukob kada je Kosta laktom udario Gabrijela u stomak (ne, doduše, jako).

Pogledajte

Gabrijel i Kosta
Izvor: YouTube


Dve godine kasnije njih dvojica su nastavili sukob, ali u Engleskoj. Gabrijel je naseo na provokacije Dijega Koste i zaradio je isključenje. Ali, svi koji su gledali utakmicu (osim Žozea Murinja i Dijega Koste) pitaju se: kako je moguće da je napadač Čelsija ostao na terenu?

Twitter je prepun reakcija u vezi sa Dijegom Kostom i njegovim ponašanjem na terenu i sve vrvi od podsećanja na njegova (ne)dela. Mnogi ga nazivaju "pokvarenjakom" i drugim uvredljivim izrazima.

Pogledajte pojedine komentare na Twitteru, a pročitajte i pismo navijača Arsenala upućeno Dijegu Kosti u kojem mu na kraju poručuje: "Da, gospodine Kosta, ponosan sam na to što vas mrzim!".













Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC