• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Partizana podseća: Tu je plej-of!

Autor mondo.rs

Nakon što je prvi put čuo povike "Kizo, odlazi", trener šampiona Srbije podsetio je navijače da i dalje postoje šanse i da će se bodovi "deliti" pred treći krug šampionata.

 Partizan - Radnicki 0:0, Milinkovic poslije Kizo odlazi zadrzao optimizam Izvor: MN PRESS

Na minus 10 u odnosu na Crvenu zvezdu i s utakmicom manje u rukama, stvari ne deluju toliko crno za trenera Partizana Zorana Milinkovića.

Doduše, popularni Kiza ne kaže da je sve belo, uprkos evropskoj pobedi zabeleženoj pre samo četiri dana, ali ne smatra ni da je vreme za povike: "Uprava napolje" i "Kizo odlazi".

"Čestitam ekipi Radničkog na osvojenom bodu. Za nas je ovo još jedan kiks, bilo je dosta prilika za gol, ali je zatajila realizacija. Kako je vreme odmicalo, bili smo sve nervozniji", rekao je Milinković novinarima posle meča u Humskoj.

Nezadovoljni partijom i rezultatom svojih ljubimaca, ogorčeni navijači crno-belih uzvicima su tražili ostavku trenera i uprave kluba.

"Ljudi su s pravom nezadovoljni. Bod u ovoj utakmici je malo. Dokle god se igra šanse postoje, tu je plej-of i biće još puno toga", naveo je Milinković.

On je obrazložio zbog čega u sastavu nisu bili Stefan Babović i Miroslav Vulićević.

"Stefan je imao virus i temperaturu, a Vulićevića sam hteo da odmorim posle serije teških utakmica", naveo je Milinković.

Na pitanje novinara da li će posle serije loših rezultata u Superligi ponuditi ostavku, Milinković nije želeo da odgovori.

Njegov kolega sa klupe Radničkog Milan Rastavac istakao je da su Nišlije zaslužile remi.

"Radnički je odigrao dobru, tvrdu takmičarsku utakmicu, ali i imao prilike da ugrozi gol domaćih. I Partizan je imao svoje šanse, tako da je remi najrealni ishod. Bitno nam je da smo ostali u pozitivnom kontinuitetu, ovaj bod je veliki, što zbog Partizana, tako i zbog činjenice da još jednom nismo poraženi", zaključio je Rastavac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC