• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Valbuenu "obesili", tukli i gađali flašama!

Autor mondo.rs

Kada je Valbuena napustio Marselj ovaj klub je povukao dres sa njegovim brojem, ali kada je prešao u Lion – ujeo ih je za srce. Danas su mu priredili žestok doček, a rezultat je ostao u drugom planu.

Pakleno u Francuskoj!

Derbi 4. kola francuske lige između Marselja i Liona doneo više ružnih stvari nego pravog fudbala, a dva tima su odigrala 1:1. Gol za Lion postigao je Aleksandar Lakazet u 25. minutu, kada je pokušao da obiđe Mandandu, a ovaj ga srušio za penal - koji je i izveo francuski napadač, iako se i Valbuena otimao sa njim za loptu.

Marselj je čitavo drugo poluvreme odigrao sa igračem manje, ali je Karim Rekik iskoristio odličan prekid i nesnalaženje Gonalona u vazduhu, i izjednačio za veliko slavlje na "Velodromu", ali je danas fudbal bio u drugom planu.

U premijernom povratku Matjea Valbuene na "Velodrom", mesto na kome je prikazivao najbolje partije i postao miljenik navijača, navijači su i pre početka utakmice uputili uvrede omalenom fudbaleru, a uz poruku "Ti si ništa drugo do izdajica", čak išli toliko daleko da su i "obesili" lutku koja bi trebalo da predstavlja njega.


Ništa milostiviji prema ovom igraču nisu bili ni igrači Marselja, a Roman Alesandrini je zbog pogibenog starta u 44. minutu dobio direktan crveni karton. Sasvim zasluženo.


Pakleno je bilo i na poluvremenu. Trener Marselja Frank Pasi je u tunelu verbalno napao Valbuenu, ali je sukob prekinuo Miči Bačuaji.

Na isteku sat vremena igre poletele su i flaše i baklje sa tribina, a sudija je iz tog razloga povukao igrače sa terena. Utakmica je nastavljena posle dvadeset minuta, iako su predstavnici Liona insistirali na tome da se utakmica ne nastavi, a da onda oni "pobede za zelenim stolom".


Ako ništa drugo, bar je koreografija navijača Marselja izgledala lepo, za razliku od utakmice i svih nemilih scena usmerenih ka Matjeu Valbueni.

nedelja

Marselj - Lion 1:1 (0:1)
/Rekik 69 - Lakazet 25/

Bordo – Tuluz 1:1 (0:1)
/Kriveli 89 – Regatin 23/

Sent Etjen – Nant 2:0 (1:0)
/Bamba 26, Berič 47/

Monako – Lorjen 2:3 (1:2)
/Ture 21, Lemar 47 – Ndong 12, Žano 18, Mokanđo 59/

subota

Rems – PSŽ 1:1 (1:1)
/Sibačeu 83 – Kavani 84/

Gengamp – Ajačio 2:1 (1:1)
/Privat 23, Briand 61 – Mangane 35/

Kaen – Monpelje 2:1 (1:1)
/Rodelin 19, Delor 90+2 – Marti 32/

Bastija – Nica 1:3 (1:2)
/Danik 24 – Mendi 33, Žermen 40, Benrahma 90+3/

Anžer – Troa 1:0 (1:0)
/Mangani 57/

petak

Ren – Lil 1:1 (0:0)
/N’Tep 74 – Bufal 49/

TABELA: PSŽ 14, Ren 13, Sent Etjen 13, Kaen 12, Rems 11, Anžer 11, Gengamp 9, Lion 9, Nica 8, Lorjen 8, Monako 8, Bordo 7, Lil 7, Bastija 7, Nant 7, Marsej 7, Tuluz 6, Troa 3, Monpelje 1, Ajačio 1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC