• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić: Milinković je trener!

Autor mondo.rs

Milorad Vučelić kaže za "Novosti": "Zasad se ne dovodi u pitanje status trenera Milinkovića".



Crvena zvezda krupnim koracima gazi ka šampionskoj tituli, ali u Partizanu, prema rečima čelnika kluba, nema panike. Crno-beli veruju da je prednost rivala dostižna i da će uskoro početi da nižu pobede u Superligi.

Navijači srpskog šampiona već nemaju toliko strpljenja. Ono je definitivno izgubljeno u nedelju uveče, kada se sa tribina stadiona u Humskoj po prvi put moglo glasno čuti "Kizo, odlazi" i "Uprava napolje".

Remi sa Radničkim u Beogradu (0:0) upalio je alarm na istočnoj tribini, ali on do lože i kancelarija podno severne tribine, očigledno, nije dopreo.

"Zasad se ne dovodi u pitanje status trenera Milinkovića. Verovatno ćemo narednih dana imati sastanak Upravnog odbora na kojem ćemo podrobnije razmatrati situaciju u kojoj se nalazimo. Najlakše je posegnuti za smenom trenera, ali ipak bi valjalo videti šta i kako, ne smemo da se zalećemo", rekao potpredsednik Partizana za "Novosti".

Ovakav stav vodećih ljudi Partizana verovatno bi bio normalan da se "valjak" takmiči u Premijer ligu, gde menadžeri imaju daleko više poverenja u odnosu na ostale lige. Ali, Superliga je oduvek bila poligon za trenersku vrtešku u kojoj je, uprkos dobrim rezultatima, i Partizan imao svoje mesto. Promenio je osam trenera za sedam godina, poslednji je otišao Marko Nikolić.

Upravo je najmlađi trener u istoriji Partizana smenjen ekspresno od sadašnje Uprave posle tri remija. S pravom se navijači pitaju odakle toliko kredita za Milinkovića.

"Nemamo mnogo vremena trenutno i to takođe predstavlja ozbiljan problem. U svakom slučaju jasno je da su protiv Radničkog svi igrači bili očajni i daleko od nivoa koji zahteva Partizan. Na nama je da vidimo u čemu je problem i probamo da ispravimo šta se može", najavljuje Vučelić.

U Partizanu će očigledno biti vrlo zanimljivo ove jeseni. Već u sredu dolazi Rad...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC