• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Razvod"!

Autor mondo.rs

Lepa doktorka Eva Karneiro napustila Čelsi. Odbila Murinjovu naredbu da se vrati na posao posle njegovog besa iskazanog na utakmici 1. kola Premijer lige. Moguće je da će se videti ponovo. Na sudu.



Pukla je ljubav!

Eva Karneiro ne može da oprosti Žozeu Murinju "seksitičke komentare", a pogotovo to što ju je proterao sa klupe Čelsija nakon, prema njegovom poimanju, pogrešila iako je radila svoj posao.

Engleski mediji pišu da se lepa doktorka Čelsija oglušila o Murinjovu naredbu da se ponovo pridruži timu u trening centru, a potom i na klupi, odakle je proterana još 8. avgusta i utakmicom protiv Svonsija u 1. kolu Premijer lige.

Tada je 41-godišnja Eva potrčala sa klupe da ukaže pomoć Edenu Azaru, što je Murinja razbesnelo i izbacilo iz takta, a posle je obrazložio da svi u klubu, bez obzira na poziciju, moraju da razumeju fudbal, da razumeju igru. Portugalac joj je zamerio što je bez njegove dozvole otrčala da pruži pomoć Azaru, čime je njegov tim bio dodatno oslabljen u situaciji kada je Svonsi bio u napadu.

Dok se vraćala ka klupi, Murinjo je opsovao ("kurvina kćerko") što je dodatno zapržilo čorbu, pa bi trener Čelsija, koji je pod istragom, mogao da dobije pet utakmica zabrane vođenja tima.

Uz to, navode engleski mediji, Karnerio je angažovala advokate, što bi mogao da bude znak da će povesti legalnu bitku protiv Čelsija u vezi sa radnim pravima i da zatraži odštetu.

U Čelsiju, za sada, nemaju komentar. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC