• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

(A)spas... a spasa nema!

Autor mondo.rs

Selta pobedila Barselonu na Balaidosu 4:1 u 5. kolu Primere. Sjajna predstava Laga Aspasa i Nolita. Radoja igrao od početka.

Selta i Barselona priredili su fudbalsku predstavu za uživanje!

Derbi je bio zaista bio derbi, uprkos tome što su mnogo susret u Vigu okarakterisali kao borbu Davida i Golijata. Uloge su u sredu uveče, barem za 90 minuta, bile obrnute.

Selta je "ubila" Barsu njenim oružjem!

Mnogo, prilika, dosta golova i ubedljiva pobeda autsajdera protiv šampiona Evrope i Španije.

Lago Aspas bio je nerešiva enigma za odbranu Barselone, a ništa manje problema nije joj zadavao ni fenomenalni Nolito. Njih dvojica, kao i golman Serhio Alvarez junaci su velike pobede Selte.

Aspas je postigao dva gola, Nolito jedan i još je upisao dve asistencije. Alvarez je odbranio skoro sve!

Ono na šta su nas navikli Lionel Mesi i Neimar, radio je odbrani Barse tandem Selte. Odličan meč imao je i Srbin Nemanja Radoja. Nekadašnji fudbaler Vojvodine ovacijama je ispraćen sa terena u 70. minutu.

Prvi pogodak je prava umetnost. Igrao se 26. minut, kada je Nolito dobio loptu na levoj strani u kaznenom prostoru Katalonaca, namestio se i desnom nogom "kiflom" pogodio dalji ugao. Visoki Mark-Andre ter Štegen se ispužio koliko je mogao, ali to nije bilo dovoljno.

Ništa manje lepša nije bila akcija Selte četiri minuta kasnije.

Nolito je odigrao u prostor sa Aspasa, a ovaj kao konačno rešenje u situaciji "jedan na jedan" sa nemačkim golmanom izabrao lob. Fenomenalno!

Selta
Izvor: YouTube



Barselona je krenula na sve ili ništa u drugom poluvremenu i dobila NIŠTA! Odbrana Selte bila je čvrsta kao bedem, čak i onda kada bi popustila pod najjačim napadom na planeti isprečio bi se Alvarez.

U jeku ofanzive Barselone, u 56. minutu sevnula je nova kontra. Nolito je sa svoje polovine poslao dugačku loptu prema Aspasu. Dani Alves je ispao posle driblinga, a Ter Štegen ponovo nije imao šansu kada se našao oči u oči sa fudbalerom Selete.

Sve što je Barsa uspela da uradi je da smanji na 1:3 deset minuta pre kraja. Mesi je sjajno pronašao Nejmara iza leđa odbrane i Brazilac nije imao težak posao.

Da su Katalonci iskoristili priliku posle dva minuta svašta bi se dešavalo do kraja meča, ali umesto pogotka za goste, usledila je kazna. Šveđanin Johan Gvideti je iskoristio kiks vrlo lošeg Pikea i postavio u 83. minutu konačnih 4:1.

Selta je posle pet kola bez poraza i nalazi se na čelu tabele sa 13 bodova!


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC