• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan srpski fudbaler oblači dres Crne Gore?

Autor mondo.rs

Posle Staniše Mandića i Vladimir Rodić želi među "sokolove".

Mnogo je sportista rođenih u Crnoj Gori koji su izabrali da nastupaju za Srbiju i obrnuto, a na tu listu uskoro bi moglo da se doda i ime 22-godišnjeg fudbalera Vladimira Rodića.

Mladi napadač švedskog Malmea, sa kojim se takmiči u Ligi šampiona, nalazi se blizu dobijanja crnogorskog pasoša o čemu je govorio predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević.

"Rodić ima kvalitet, igra Ligu šampiona, mlad je, tako da je budućnost Crne Gore. Od prošlih mečeva sa nama je Staniša Mandić, a njih dvojica mogu da budu reprezentativci još deset godina. Nije lako naći igrača za reprezentaciju. Ne možemo da dovedemo Čileanca, jer ne postoji mogućnost da svako igra za Crnu Goru. Rodić je rođen u Srbiji i Crnoj Gori, zato ima pravo da se odluči. Izrazio je želju da igra za nas. Ušli smo u proceduru dobijanja državljanstva, nadamo se da ćemo sve završiti do oktobarskih utakmica", rekao je Savićević za Dnevne novine.

Rodić je rođen u Beogradu, a prve fudbalske korake učio je u Grafičaru i Radu. U profesionalne vode uplovio je kao igrač "građevinara", ali je prve tri sezone igrao na pozajmicama u Paliću, BASK-u i Sremu iz Jakova. Iz Rada je letos prešao u švedski Malme, u kojem je dobrim igrama doprineo da se klub plasira u grupnu fazu Lige šampiona.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC