• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Od ponedeljka kreće izborna "groznica"

Autor mondo.rs

Pripreme za izbore na svim nivoima u fudbalskoj Srbiji krenuće već naredne nedelje, a tokom oktobra formiraće se odbori za sprovođenje izbora

 FSS: Od ponedeljka kreće izborna "groznica" Izvor: Goran Sivački, MONDO
Izvor: Goran Sivački, MONDO

Kada će biti održani izbori na svim nivoima još uvek se ne zna, ali je pohvalno to što su najavljene neophodne predizborne radnje.

Na sednici Izvršnog odbora FSS, kojom je predsedao prvi čovek te organizacije Tomislav Karadžić, odlučeno je da počev od 28. septembra u svim sredinama koje će biti uključene u izborni postupak u FS Srbije (regionalni savezi, Stručna organizacija fudbalskih trenera, Stručna organizacija fudbalskih sudija, Zajednica klubova fudbalskih klubova Super lige i Udruženje fudbalskih klubova Prve lige Srbije) započnu pripremne radnje za sprovođenje izbornog postupka u okviru kojih će se formirati odbori za sprovođenje izbora.

Sednici Izvršnog odbora prethodila je sednica Odbora za hitna pitanja FS Srbije, na kojoj je Zoran Petrović imenovan za predsednika Sudijske komisije FS Srbije, do isteka mandata ovog saziva Skupštine FSS.

IO FSS će potom na sednici koja će biti održana u drugoj polovini oktobra 2015. godine, usvojiti Odluku o obrazovanju Odbora za sprovođenje izbora u FS Srbije, a u kojem će biti devet članova i koji će imati osnovni zadatak da koordinira sprovođenje izbora na svim nivoima u FSS.

Regionalni savezi, Stručna organizacija fudbalskih trenera i Stručna organizacija fudbalskih sudija će najkasnije do 15. oktobra dostaviti predloge sastava svojih odbora za sprovođenje izbora, a koje će verifikovati Izvršni odbor na sledećoj sednici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC