• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem razbio Siti u reviji ofsajda!

Autor mondo.rs

Nakon fantastičnog početka sezone i pet kola u kojoj su ostvarili pet pobeda bez primljenog gola, Mančester siti zabeležio dva teška poraza!

Do pre desetak dana Mančester siti je delovao kao tim koji će se prošetati do titule Premijer lige, ali posle duela sa timovima iz Londona – sve se promenilo.

Ali timovi koji su Premijer ligu ponovo učinili uzbudljivom nisu Arsenal i Čelsi, nego Vest Hem i Totenhem...

Nakon poraza od hita prvenstva Vest Hema, "glave" Sitiju je došao i Totenhem. Sparsi su na svom Vajt Hart Lejnu slavili 4:1, golovima Dajera u 45. minutu, Aldervajrelda u 50. minutu, Kejna u 61. i Lamele u 79., dok je gol za Siti ponovo postigao Kevin De Brujne.

Kuriozitet je da su tri od pet golova postignuti iz ofsajda, ali bi i kada bi se ti golovi “oduzeli” od konačnog rezultata, "pevci" bi ponovo pobedili.

Siti je u utakmicu ušao značajno oslabljen. Pored Kompanija, odsustvo su "upisali" i David Silva i Džo Hart, a rezervisti nisu uspeli da ih dostojno zamene.

Siti je poveo u 25. minutu preko De Brujnea. Dugo je loptu vukao Jaja Ture, "gurnuo" je u prostor za De Brujnea, a Belgijanac potom hladnokrvno šutirao u suprotan ugao i savladao Ljorisa. Siti je do kraja poluvremena bio bolji rival, ali su na isteku 45 minuta igre zaspali.

Posle prodora Kajla Vokera šansu je imao Son, a dok su igrači Sitija tražili ofsajd, na loptu je natrčao Erik Dajer i šutirao po zemlji sa 25 metara, a Kabaljero nije na vreme video loptu.

Totenhem je tako sa "pozitivnim rezultatom" otišao na poluvreme, a utakmicu su rešili u petnaest minuta nastavka.

Kejn je konačno postigao gol u Premijer ligi i to nakon 12 sati fudbala.

Prvo je Aldervajreld nadskočio Fernanda posle jednog kornera i iskoristio lošu intervenciju Kabaljera za vođstvo, da bi lepu prednost obezbedio Hari Kejn koji je nakon prečke Kristijana Eriksena samo ubacio loptu u praznu mrežu.

Manuel Pelegrini je povlačio nelogične poteze poput menjanja Jaje Turea koji je možda i bio najbolji igrač "građana", a onda je počeo pravi raspad Sitija, koji je bio bez vođe na terenu.

Postigao je gol i Korejac Son, ali je on poništen, ovaj put opravdano, zbog ofsajda, ali ječetvrti na kraju upisao Erik Lamela. Mladi Argentinac je svojim potezima oborio dvojicu starijih Argentinaca, Kabaljera i Demikelisa, a onda pogodio prazan gol za veliko slavlje navijača na tribinama "Vajt Hart Lejna".

subota

Totenhem – Mančester siti 4:1 (1:1)
/Dajer 45, Aldervajreld 50, Kejn 61, Lamela 79 – De Brujne 25/

16.00 Lester – Arsenal
16.00 Liverpul – Aston Vila
16.00 Mančester junajted – Sanderlend
16.00 Sautempton – Svonsi
16.00 Stouk – Bornmut
16.00 Vest Hem – Norič
18.30 Njukasl – Čelsi

nedelja

Votford – Kristal Palas

ponedeljak

VBA - Everton

TABELA: Siti (+1) 15, Mančester junajted 13, Vest Hem 12, Lester 12, Totenhem (+1) 12, Arsenal 10, Everton 9, Svonsi 9, Kristal Palas 9, Votford 9, Norič 8, VBA 8, Liverpul 8, Bornmut 7, Čelsi 7, Sautempton 6, Aston Vila 4, Stouk 3, Njukasl 2, Sanderlend 2.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC