• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zalepi zlatni Partizan

Autor mondo.rs

Crno-beli predstavili album Panini "Zlatni svet fudbala" u kojem je klub iz Humske zastupljen kao jedini predstavnik Balkana.

 FK Partizan predstavio Panini "Zlatni svet fudbala" u kojem je beogradski klub jedini sa Balkana  Izvor: MONDO

Sakupi zlatni Partizan!

Šampion Srbije našao se u društvu najboljih svetskih klubova u poznatom albumu Panini, među kojima su ekipe iz Lige šampiona, Južne Amerike, Azije i najbolje svetske reprezentacije.

Crno-beli su se našli u društvcu svetskih velikana kao prvi klub sa prostora istočne Evrope koji je igrao finale Kupa šampiona (1966. godine), zbog toga što je 1978. bio pobednik Srednjeevropskog kupa, ali i zbog činjenice da u svojoj riznici ima čak 39 trofeja.

"To je stvar koliko smo veliki klub i koliko nas gledaju i cene širom sveta", rekao je fudbaler Partizana Petar Grbić na promociji u Humskoj.

"Lepo je kada se nalazis u albumu. Nije mi prvi put da se nađem na sličici, a nadam se da su me stavili u istu kesicu sa Mesijem i Ronaldom. Skupljam albume već 10 godina i ovaj novi će ući u moju kolekciju", izjavio je Grbić i dodao da još uvek nije izvukao nijednog saigrača.

I Andrija Živković nije krio da mu je velika čast što je Partizan našao mesto u u albumu "Zlatni svet fudbala".

"Kao mlađi sam sakupljao sličice, ali sam prestao. Nikada nisam ispunio ceo album i to je razlog što sam prestao sa skupljanjem. Ovaj je poseban i siguran sam da ću ga popuniti, prvi put u životu", poručio je Živković.

Živković i Ivan Šaponjić su na dve sličice, s obzirom na to da se u albumu nalazi i omladinska reprezentacija Srbije koja je osvojila titulu prvaka sveta na Novom Zelandu.

"Lako će me izvlačiti s obzirom da ću imati dve sličice", zaključio je mladi napadač.

Album ima 68 strana i 488 sličica.

Renomirana kompanija Panini počela je sa izradom sličica početkom šezdesetih godina prošlog veka kada su se našli igrači iz Serije A. Kasnije se firma proslavila sličicama sa Svetskih i Evropskih prvenstva.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC