• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanija - Srbija: Ismail Morina ne sme na stadion

Autor mondo.rs

Na tribinama stadiona u Elbasanu neće biti mesta za jednog navijača albanske reprezentacije.

Ismailu Morini, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu biće zabranjen ulaz na stadion u Elbasanu, saopštio je danas generalni sekretar Fudbalskog saveza Albanije (FSHF) Ilir Šuljku.

On je za lokalni portal Panorama sport kazao da "Morina neće moći da prisustvuje utakmici i da je to sigurno 1000 posto".

Šuljku kaže da će bezbednost na meču biti na najvišem nivou i dodao " da je ovaj događaj za (FSHF) samo još jedna fudbalska utakmica i da će se u tom duhu i utakmica i prirpemati. Isti list prenosi izjavu Morine da on nije terorista i da mu je žao što je doneta takva odluka, te da su to savez i policija mogli da drže u tajnosti.

Mediji u Albaniji pišu o ovoj utakmici kao o najvažnijoj u poslednjih nekoliko godina i šest dana uoči meča sve naslovne strane sportskih časopisa posvćene su duelu Albanije i Srbije.

Kvalifikaciona utakmica za prvenstvo Evrope između Albanije i Srbije igra se u Elbasanu 8. oktobra, a nosi poseban rizik pošto je prvi duel dva tima u oktobru prošle godine u Beogradu prekinut nakon incidenata koji su usledili, jer se u 41. minutu meča iznad stadiona Partizana pojavio dron sa zastavom tzv. Velike Albanije.

Sud za sportsku arbitražu u Lozani registrovao je meč sa 3:0 u korist Albanije, a nakon te odluke došlo je i do "razmene mišljenja" na Tviteru između premijera Edija Rame i Aleksandra Vučića.
Dvojica premijera, kako je ranije najavljeno, zajedno će posmatrati utakmicu u Elbasanu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC