• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle Augzburga da padne i Čuka

Autor mondo.rs

Trener Partizana Zoran Milinković izjavio da će njegov tim pokušati da upiše pobedu protiv tima sa Banovog brda, uprkos brojnim kadrovskim problemima.

Posle sjajnog nastupa u Ligi Evrope i pobede nad Augzburgom u Nemačkoj (3:1), Partizan se okreće meču Superlige protiv Čukaričkog u ponedeljak.

Crno-beli, koji danas slave 70. godina postojanja kluba, ne blistaju u domaćem šampionatu, ali trener Zoran Milinković ističe da bi trijumf u Nemačkoj mogao da bude od velikog značaja uoči meča sa Čukaričkim.

On se nada da će crno-beli osvojiti sva tri boda, uprkos činjenici da imaju veliki problem sa povređenim igračima.

"Mnogo nam znači pobeda u Augzburgu. Ali ono što nam ne prija pred meč sa Čukaričkim su tri povrede koje Abubakar, Balažic i Jevtović zaradili u Nemačkoj. Saša Ilić ima problema sa povredom, a neizvestan je i nastup Vulićevića, koji je predhodnih dana imao visoku temperaturu. Imamo respekt prema Čukaričkom, ali gledamo sebe i uprkos svemu pokušaćemo da zabeležimo pobedu", rekao je Milinković uoči duela 12. kola Superlige.

Partizan je trenutno četvrti u prvenstvu sa 12 bodova zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom, dok je Čukarički na sredini tabeli sa osam bodova.

Poslednja utakmica 12. kola Superlige između Partizana i Čukarickog igra se u ponedeljak od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC