• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić: Mnogo je crno-belih titula

Autor mondo.rs

"A, nadam se da će ih biti sve više u budućnosti", rekao je legendarni kapiten FK Partizan Saša Ilić na proslavi 70. rođendana kluba.

 Saša Ilić na proslavi 70 godina Izvor: MN PRESS

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić čestitao je 70. rođendan crno-belima i tom sportskom društvu poželeo mnogo trofeja u budućnosti!

"Mnogo titula dolazi iz Sportskog društva Partizan, a nadam se da će ih biti sve više u budućnost. Partizan izuzetno dobro radi kada je reč o omladinskim pogonima i u narednom periodu ćemo imati sve više klinaca koji će biti nosioci igre Partizana", rekao je Ilić novinarima u Narodnom pozorištu.

Partizan rođendan obeležava na svečanoj akademiji u beogradskom Narodnom pozorištu, gde su se okupili brojni navijači, bivši i sadašnji sportisti, kao i funkcioneri.

"Velika je čast biti navijač Partizana i biti prisutan ovde. Ovo će biti veličanstvena predstava kroz koju ćemo pogledati celu istoriju Partizanu, skoro svih igrača. Nadam se da će biti lepo veče i da će svi otići zadovoljni", kazao je Ilić.

Kada je reč o fudbalskoj sekciji Partizana, njen kapiten je rekao da će sigurno biti u vrhu sprskog fudbala i u narednom periodu.

"Partizan vidim u vrhu srpskog fudbala, to je sigurno i znam da će tako biti. Voleo bih i nadam se da ćemo u narednom periodu napraviti određeni iskorak u Evropi i da kroz pet do 10 godina pričamo o Partizanu kao redovnom učesniku Lige šampiona", dodao je on.

Ilić je poželeo duplu krunu svom klubu ove sezone, ali i da na proleće igra Ligu Evropa.

"Želim trofeje na domaćoj sceni, po mogućstvu i prvenstvo i Kup. Što se tiče Evrope, dobro smo krenuli i imamo izgledne šanse da prezimimo, to mi je velika želja", rekao je Ilić.

Fudbalski klub Partizan je trenutno četvrti na tabeli srpskog prvenstva, sa 12 bodova manje, ali i utakmicom manje od "večitog" rivala Crvene zvezde. Crno-belima dobro ide u Ligi Evropa, gde su lideri svoje grupe posle dva kola.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC