• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvoršek: Kao da smo tek počeli pripreme

Autor mondo.ba

Novi trener Borca m:tel nije zadovoljan formom svog tima.

 Novi trener Borca m:tel nije zadovoljan formom svog tima. Izvor: Nemanja Babić/MONDO
...
Izvor: Nemanja Babić/MONDO

  Rukometaši Borca su ove sezone već odigrali neke veoma bitne utakmice, kao što su završni turnir za plasman u Ligu šampiona, te četiri meča u regionalnoj SEHA ligi. Učinak je pet poraza i remi, tako da je Borac m:tel i dalje bez pobjede u ovoj sezoni.

Novi trener šampiona Bosne i Hercegovine, Boris Dvoršek, kooji je debitovao protiv bivšeg kluba Zagreba, nezadovoljan je stanjem ekipe.

" Ono što sam rekao prvog dana u Borcu tvrdim i danas. Naša ekipa je u formi kao da je npr. danas 28. u mjesecu i da imamo otprilike mjesec dana do prve zvanične utakmice. Osim toga, u ekipu se uvukao gubitnički mentalitet i pokušavamo da radimo na tome kroz razgovore sa igračima, bodrenje i pozitivu na treningu, međutim pored toga nama je potrebna jedna velika pobjeda kako bi se stvari okrenule prema gore. Moramo puno da radimo, da dignemo formu i da nekoga pobijedimo kako bi se ekipi vratilo samopouzdanje jer su jednostavno igračima "pale glave" nakon lošeg ulaska u sezonu", rekao je Dvoršek i dodao kako nije sve tako crno.

" Ono što mene veseli jeste to da smo u pojedinim dijelovima utakmice izgledali dobro u odbrani, ali su oni, moram i to da kažem, trajali veoma kratko. Sa druge strane, moramo da budemo agresivniji jer uz samo 2-3 isključenja ne može da se dobije utakmica. Takođe, moramo da poradimo i na disciplini u fazi napada jer šutira kad ko stigne, ali to nije stvar koja može da se riješi za četiri zajednička treninga koliko sam odradio sa ekipom. Sigurno je da ćemo za mjesec, dva ili tri izgledati bolje, ova ekipa može i mora da izgleda bolje i svaki igrač mora da prihvati svoju ulogu. Jednostavno, svaki igrač mora da prihvati da, kad igramo kod kuće, pristup utakmici mora da bude bolji jer igramo u svojoj dvorani, pred svojim navijačima, gdje moramo da damo sve od sebe, a neki rukometaši protiv Zagreba to nisu učinili",  istakao je Dvoršek.

Za Borac m:tel nema odmora. U subotu ih očekuje meč u Norveškoj protiv Hesluma u meču Kupa EHF, a u ponedeljak gostuju Brest Meškovu.





Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC