• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović: Pobeda za Vuleta!

Autor mondo.rs

Partizan u četvrtfinalu Kupa Srbije, ali je pobedu nad Voždovcem zasenila teška povreda desnog beka Miroslava Vulićevića.



Partizan je ostvario ono što je želeo - nije potrošio mnogo energije i snage, a ipak je savladao Voždovac u osmini finala Kupa Srbije.

Na asistenciju Nikole Ninkovića, Kamerunac Abubakar Oumaru se poput divlje mačke izvio u vazduhu i glavom zakucao loptu u mrežu. Dovoljno za pobedu i plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Ipak, ono što je zasenilo i utakmicu i taj gol, jeste teška povreda velikog radnika Miroslava Vulićevića. Prilikom jednog napada, na Vulićevića je startovao Nikola Srećković, koji je uklizao, a bek Partizana u padu polomio desnu ruku.

Muk, šok na stadionu!

"Posvetio bih ovu pobedu Vuletu i sve utakmice do kraja ćemo odigrati za njega. On je veliki profesionalac, zaista ovo nije zaslužio", videlo se da treneru Partizana Ljubinku Druloviću nije lako.

Za Arenu sport je posle meča prokomentarisao i igru:

"Kontrolisali smo igru, meč, i to po teškom terenu i protiv iozbiljnog rivala. Imali smo još nekoliko šansi, ali je najvažnije da smo napravili važan korak ka finalu Kupa Srbije koje želimo da igramo".

Upitan ko će biti na mestu desnog beka protiv Vojvodine u prvenstvu, Drulović je slegnuo ramenima: "Ne znam, videćemo... važno je da se sad odmorimo...".

Trener Voždovca Bratislav Živković ocenio je da je njegov tim opet pratio najveći nedostatak - završnica.

"Kao i u mnogim prethodnim mečevima, opet nam je nedostajala završnica. Ili do nje ne dođemo ili ne uputimo udarac. Mislim da smo odigrali egal utakmicu sa Partizanom, koji je dao taj jedini gol posle naše greške".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC