• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted našao zamenu Van Galu?

Autor mondo.rs

Prema informacijama iz Italije, "đavoli" su već kontaktirali najtraženijeg slobodnog trenera na svetu.

Karlo Anćeloti je džentlmenski odbacio mogućnost da se, za sada, vrati u Čelsi. Međutim, to ne znači da neće opet raditi na Ostrvu.

I to u Mančester junajtedu!

Dobro obavešteni italijanski novinar Tankredi Palmeri objavio je ekskluzivu da je klub sa Old Traforda kontaktirao doskorašnjeg trenera Reala i ponudio mu menadžersku poziciju sledeće sezone.

"Iako im se ne daju velike šanse, predstavnici Junajteda ipak su pokušali da stupe u kontakt sa Italijanom, što jasno govori i o tome da konkretno razmišljaju o svojoj budućnosti", objašnjeno je.

Prema istom izvoru, u Junajtedu su zadovoljni Van Galovim doprinosom, ali mu već traže zamenu, kako bi bili sigurni da su našli pravo rešenje. "Drugim rečima, da bi izbegli da im se dogodi novi Dejvid Mojes", tvrdi isti autor.

Holanđaninov trogodišnji ugovor sigurno neće biti produžen, a ističe 2017. Brzo će biti poznato da li će trofejni menadžer i klub ući i u treću godinu saradnje ili će na klupu Teatra snova sesti trener koji je vodio Milan do dve, a Real do jedne titule Lige šampiona.

Od rastanka sa "kraljevskim" klubom prošlog leta, Anćeloti je slobodan u izboru nove sredine. Iako je dovođen u vezu sa brojnim klubovima ostao je dosledan odluci da ovu sezonu posveti sebi, porodici i odmoru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC