• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor i saigrači veruju Davidu na reč

Autor mondo.rs

Golman reprezentacije Španije David de Hea našao se u centru skandala na dan početka Evropskog prvenstva u Francuskoj, ali je umesto "aviona za Madrid" dobio podršku svih saigrača i selektora.

Golman reprezentacije Španije David de Hea na dan početka Evropskog prvenstva u fudbalu našao se u centru skandala.

On je u svojoj domovini optužen da je jednu žensku osobu, i to pod pretnjom fizičkom silom, pre četiri godine primorao na seks sa dvojicom saigrača iz mlade reprezentacije "furije" - Iskom i Munijainom. Kada je ovo "procurilo" u javnost, očekivalo se da će se selektor Del Boske "zahvaliti" golmanu i poslati ga u Madrid kako bi ostale igrače sklonio od ove priče, ali to se nije desilo.

Umesto toga, selektor i saigrači pružili su potpunu podršku golmanu koji je možda počinio teško krivično delo, pa će on ostati uz ekipu i vrlo verovatno učestvovati i u utakmicama.

Nekoliko dana pred početak Evropskog prvenstva sam Del Boske je rekao da nije siguran da li će De Hea ili Kasiljas biti prvi golman "furije", a ni ovaj skandal neće uticati na njegov odabir.

"Svi su ga podržali, bez izuzetka. Kapiten, stariji, mlađi igrači... Kada nam je ispričao o čemu se radi odmah smo mu poverovali. Objasnio je da on nema veze sa tim. Nismo tu da ga osuđujemo. Odaje utisak momka koji ništa nije skrivio i mi mu verujemo", kazao je selektor Del Boske.

Tu su i saigrači za njega...

 "Znamo dobro šta se desilo juče i to neće uticati na nas. Fokusirani smo na utakmicu. Harmonija u timu je odlična i želimo da počnemo na najbolji mogući način. Prvi mečevi su uvek najvažniji, pa želimo da igramo dobro i pobedimo", rekao je i Pedro.

Prvu utakmicu Španija igra protiv reprezentacije Češke u ponedeljak, a Del Boske će birati između Ikera Kasiljasa sa 167 utakmica u dresu reprezentacije i slabom sezonom iza njega i Davida de Hee sa 9 nastupa u dresu "furije", odličnom sezonom i skandalom u koji je upleten.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC