• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj Portugalac ima veće samopouzdanje od Ronalda!

Autor mondo.rs

Napadač reprezentacije Portugala, malo poznati Eder, zna ko će biti najbolji strelac Evropskog prvenstva. On kaže da će to biti on!

Ukoliko je moguće pronaći slabu tačku reprezentaciji Portugala, onda je to svakako pozicija centralnog napadača. Već godinama unazad Portugalci proizvode mnoge kvalitetne igrače...

Tu su golmani, štoperi, bekovi, veznjaci sa ofanzivnim i defanzivnim karakteristikama, strašna krila, ali - klasičnog napadača nema, pa nema. Veruje se da je to i otežalo reprezentaciji koja po krilima ima igrače kakvi su Ronaldo i Nani, pa da ih je od nekog većeg uspeha delio jedan napadač.

POVEZANE VIJESTI

 Selektor Fernando Santoš i ovoga puta je imao težak zadatak. Mnogi su pomislili da će šansu dobiti Ugo Vijeire iz Crvene zvezde, koji je posle Ronalda bio najefikasniji od svih Portugalaca, ali su šansu dobili Eder (Lil) i Rafa Silva (Braga).

I pitanje je da li će ih Santoš uopšte koristiti.

Prvopomenuti Eder je bio deo reprezentacije Portugala sa Svetskog prvenstva 2014. godine, a pred utakmicu sa Islanđanima razgovarao je sa novinarima o mnogim temama.

Između ostalog i o tome ko će biti "zlatna kopačka" turnira.

"To ću biti ja", rekao je samouvereni Eder i osmehnuo se.

"Na Evropskom prvenstvu učestvuju mnogi veliki fudbaleri. Mi imamo Ronalda, tu je i Robert Levandovski i mnogo drugih. Ne bih se kladio...", kazao je ovaj momak koji je u prošloj polusezoni u dresu Lila postigao 6 golova.

Ovaj momak iz Gvineje Bisao je do reprezentacije došao posle nastupa u Bragi (60 mečeva i 26 golova), ali se njegov transfer u Svonsi prošlog leta pokazao kao potpuni promašaj, pa je samo šest meseci kasnije otišao na sever Francuske.

Možda je sve ovo rekao u šali, ali nismo sigurni ni da bi se Ronaldo, koji važi za "arogantnog", usudio da kaže ovako nešto pred početak Evropskog prvenstva.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC