• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović: Sve je mirisalo na 0:0

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Trener Radnika poslije eliminacije od bugarske ekipe Beroe rekao da je prilika propuštena u prvom meču. Poraz u Banjaluci velika škola za Bijeljince.

 Slavko Petrović poslije meča Radnik - Beroe Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Bijeljinski Radnik poražen je rezultatom 2:0 od bugarskog Beroea, što je nakon 0:0 u prvom meču značilo i eliminaciju poslje prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Upravo tu prvu utakmicu, odigranu u Staroj Zagori, prvu je pomenuo trener Radnika Slavko Petrović na konferencije za novinare nakon revanša.

"Znali smo šta nas čeka u ovoj utakmici. U prvoj utakmici propustili smo naše šanse i da smo tada postigli pogodak sigurno bi protivnik bio u drugačijoj situaciji danas. Nismo mogli da održimo formu iz Bugarske, a da smo odigrali kao u Staroj Zagori sigurno bi mi bili bliži prolasku", rekao je Petrović.

Radnik je u revanšu na svom terenu odigrao mnogo zatvorenije nego u gostima.

"Beroe je odigrao jako kvalitetno drugo poluvrijeme. Znali smo šta nas čeka ako ih napadnemo jako visoko, jer imaju veoma brze igrače i veoma dobru kontru i nismo smjeli da sebi priuštimo taj rizik od početka utakmice. Kako se odvijalo prvo poluvrijeme sve je mirisalo na 0:0, a onda je pao taj prvi gol kao iz vedra neba. Nakon njega mi smo se morali otvoriti i odna su nas odmah kaznili Tada se vidio njihov kvalitet i zbog čega su u vrhu bugarskog fudbala, te zbog čegha imaju 20-ak utakmica u Evropi", objasnio je Petrović.

On ne žali mnogo zbog eliminacije.

"Nas očekuje mnogo rada, u prvoj sezoni borili smo se za opstanak u Premijer ligi BiH, a sada smo bili blizu prolaska u drugo kolo kvalifikacija u Evropi. Iz ovakvih utakmica može se puno naučiti. Berou želim puno sreće u nastavku takmičenja i ako budu igrali ovako mogu proći u treće kolo. Ovo je velika škola za mlade momke, nemamo mnogo razloga za tugovanje. U ovih nekoliko mjeseci postigli smo jako puno i sada se moramo koncentrisati na početak Premijer lige što je jedino pozitivno iz ove eliminacije".

Petrović je potvrdno odgovorio na pitanje da li je bilo euforije nakon prve utakmice.

"Atmosfera je bila sjajna, rezultat je bio dobar iz prve utakmice, ali kod par igrača vidjela se prevelika želja prije utakmice koju nisu uspjeli da iskažu na terenu", rekao je trener Radnika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC