• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeba: Sam odlazim ako ne budem dobar

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Fudbalski klub Željezničar će u drugom dijelu sezone ući pojačan Zajkom Zebom, jednim od najboljih igrača Premijer lige u posljednjih nekoliko godina.

 Zeba: Sam odlazim ako ne budem dobar Izvor: MONDO/Samir Cacan

Zeba, kojem će ovo na Grbavici biti treći angažman, nada se da će u klubu u kojem je ponikao ostati do kraja fudbalske karijere.

„Ovo je velika suprotnost od mog zadnjeg puta u Želji. Imali smo rezultate vrhunske, ali nismo imali sve ovo okolo, sve se podiglo na evropski nivo. Stadion i prostorije se ne mogu prepoznati, ali fali sportski dio. Mislim da ćemo to popraviti i da ja mogu pomoći”, kazao je Zeba.

Željezničar ove sezone igra ispod očekivanog prosjeka, a toga je svjestan i novi veznjak “plavih”.

“Gledao sam uživo jednu utakmicu sa Slobodom. Ne znam šta da kažem. Možda nije pitanje za mene. Mislim da ima dosta potencijala, ali nešto škripi. Nisam još počeo trenirati s ekipom i nisam još ušao u svlačionicu, tako da ne znam da li je atmosfera u svlačionici dobra”, kazao je Zeba.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Željezničar je u posljednjih godinu dana doveo veliki broj igrača, ali je malo njih opravdalo epitet pojačanja. Navijači se nadaju da takav slučaj neće biti i sa Zebom od kojeg se očekuje da podigne igru jednog od najtrofejnijih klubova u ligi.

“Ovo je moj klub, ovo je moja kuća. Ako neću ovdje dati maksimum, ne znam gdje ću. Imam veću volju nego prije. Želim obradovati navijače”, kazao je Zeba i obećao: “Ja ću se prvi skloniti ako ne budem zadovoljan svojim igrama”.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Skaut FK Željezničar Aldin Čenan se zahvalio Zebi na profesionalnom odnosu i brzom dogovoru.

„Istakao bih veliko zadovoljstvo zbog korektnosti Zebe u razgovorima. On je taj koji želi na fin način da završi karijeru u našem klubu”, kazao je Čenan i poželio sreću Zebi u plavom dresu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC