• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović i Musa: Željo zasluženo slavio u Vitezu

Autor mondo.ba

Treneri Željezničara i Viteza, Slavko Petrović i Slaven Musa složni su u ocjeni da su plavi s "Grbavice" zasluženo upisali gostujuću pobjedu (0:2) u 16. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Slavko Petrović i Slaven Musa poslije Vitez - Željezničar 0:2 Izvor: MONDO/Samir Cacan

Željo je u subotnjoj utakmici rutinski osvojio sva tri boda u Vitezu pogocima Ivana Lendrića u 27. i 70. minutu - 0:2 (0:1).

POVEZANE VIJESTI

Strateg sarajevske ekipe Slavko Petrović u izjavi poslije meča je naglasio da je njegov tim bio bolji i zasluženo upisao novu pobjedu u prvenstvu.

"Na mom timu je bio ogroman pritisak, momci su odradili fenomalan posao na jako teškom terenu, ali vjerujem da smo u fudbalskom smislu da smo bili dominantni. Postigli smo dva gola, imali smo još tri idealne šanse i mislim da smo zasluženo osvojili tri boda i ostali u vrhu. Napravili smo jedan korak bliže cilju a to je plasman u Evropu", rekao je Petrović.

Njegov kolega sa klupe Viteza Slaven Musa naravno nije mogao biti zadovoljan izdanjem svojih izabranika, ali je priznao da je Željo zaslužio kompletan plijen.

"Nisam zadovoljan, možemo igrati mnogo bolje i vjerovatno je ovo bila jedna od najgorih utakmica otkako sam ja trener Viteza. Neki pritisak je sputao igrače, danas je Željezničar bio bolji i zasluženo slavio", izjavio je Musa.

Željo je sedmom pobjedom u šampionatu stigao do treće pozicije sa 26 bodova, dok je Vitez na devetom mjestu sa sedam poena manje.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC