• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović: Pauza dobro došla pred Radnik

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Fudbaleri Željezničara će u subotu gostovati kod Radnika gdje „plavi“ traže novu pobjedu.

 Radnik - Željezničar Izvor: MONDO/Samir Cacan

Trener sarajevskog Željezničara Slavko Petrović istakao je da je odgađanje polufinalne utakmice sa Širokim Brijegom dobro došao njegovoj ekipi da se odmori pred utakmicu u Bijeljini.

"U dve sedmice imali smo pet utakmica, tako da nam je pauza zaista dobro došla. Iznenadio nas je sneg u ovom periodu godine, tako da je kup utakmica otkazana za sedmicu dana, ali vidi se da su uslovi i dalje jako loši", kazao je Petrović i dodao da u posljednja dva dana ekipa nije mogla normalno da trenira zbog vremenskih uslova.

Ove sezone Željezničar i Radnik susreli su se četiri puta, od čega je sarajevski tim ostvario tri pobjede, dok je jedna utakmica završena neriješeno.

"Biće to još jedna čvrsta utakmica, kao što su bile i prethodne dve u Bijeljini. Mislim da smo mi ipak kvalitetniji. Imamo tri pobede i remi iz ranijih utakmica sa Radnikom, a i taj jedan meč smo mogli dobiti. Nadam se da će moji igrači kroz ovu neplaniranu pauzu koju smo imali uspeti da se rekuperiraju i da ćemo doći do nova tri boda", kazao je Petrović.

Fudbaler Željezničara Stevo Nikolić vjeruje kako Željezničar može doći do šesnaeste ovosezonske pobjede. Ovaj napadač, koji priliku najčešće dobija s klupe, smatra da je njegov tim dosta kvalitetniji od bijeljinskog.

“Dajem golove svaki put kad mi se pruži prilika”, našalio se Nikolić i nastavio: “Potrefilo se da uvijek pogađam protiv Radnika, u posljednjoj utakmici protiv njih sam igrao svih 90 minuta, postigao gol. Želim pobjedu našeg tima i u Bijeljini, a ko će dati gol ili golove, to je zaista manje važno", rekao je Nikolić.

Utakmica između Radnika i Željezničara igra se u nedjelju 23. aprila od 17 sati na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC