• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović: Zasluženo! Vlaisavljević:Zeta još u igri

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Trener Zete ne predaje se poslije poraza od Željezničara na Grbavici. Petrović osim o meču u Podgorici, mora da razmišlja i o pojačanjima, igračima koji odlaze...

 Slavko Petrović Dušan Vlaisavljević izjave Željezničar - Zeta Izvor: MONDO/Samir Cacan

Fudbaleri Željezničara slavili su minimalnu pobjedu nad Zetom u prvom pretkolu Lige Evrope, a gostujući trener Dušan Vlaisavljević nije bio zadovoljan igrom koju su pružili njegovi izabranici na Grbavici.

"Borbena utakmica bez mnogo šansi. Imamo aktivan rezultat, nadamo se ovako loše nećemo odigrati u revanšu i vjerujem u bolji rezultat", kazao je Vlaisavljević.

Poraz od 1:0, prema njegovom mišljenju, Zetu još uvijek drži u igri.

"Nije ovo rezultat koji se ne može stići. Utakmicu je odlučila greška našeg mladog golmana. Nama glavni igrači nisu bili na nivou. Inače pravimo dosta prilika, ali danas je bilo jako malo šansi. Prostora ima za prolazak i mi ćemo sve učiniti za prolazak", kazao je Vlaisavljević.

Trener crnogorskog tima kazao je pohvalio je atmosferu na stadionu Grbavica gdje je Željezničar igrao prvu evropsku utakmicu nakon trinaest godina.

"Atmosfera je bila fenomenalna, ali ne mogu reći da je to razlog zbog kojeg smo igrali lošije. Ni jedna ekipa iz Crne Gore nije doživjela ovakvu atmosferu", kazao je trener gostujućeg sastava.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Trener sarajevskog tima Slavko Petrović bio je zadovoljan prikazanom igrom na terenu.

"Jako teška utakmica što smo i očekivali. Mi smo imali par prilika da dođemo do drugog drog gola. Šteta što se to nije desilo. Zasluženo smo pobijedili. Od prve sekunde smo izašli motivisano i igrali smo kratki pas i bili smo dominantniji u igri bez lopte", kazao je Petrović i dodao:

"Šteta što su se ove dvije ekipe našle u prvoj fazi, ali takav je žrijeb. Gostima bih poželio sretan put i vidimo se za sedam dana", kazao je Petrović.

Željezničar je po završetku sezone ostao bez Miroslava Stevanovića, ali se njegov izostanak nije mnogo primijetio u ovoj utakmici.

"Napustio nas je jedan od najboljih igrača lige, ali ako bude Zec ovako igrao, taj odlazak neće biti bolan", rekao je Petrović i dodao da je novajlija Graovac također odigrao dobru partiju, te naglasio da će Željo još trgovati u ljetnom prelaznbom roku.

"Naš prelazni rok nije završen. Imamo samo dva beka i moramo doći do kvalitetnog beka. Lendrić odlazi i trebat će nam dobar špic i onda ćemo vidjeti na tržištu šta ima interesantno, jer takvu priliku ne možemo propustiti", kazao je Petrović.

Revanš susret igra se za sedam dana u Podgorici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC