• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On zna kako pobijediti CSKA: Čaušić kao "insajder"

Autor mondo.rs

Crvenoj zvezdi savjet iz prve ruke uoči dvomeča sa Moskovljanima daje fudbaler Arsenala iz Tule

/Od izvještača MONDA iz Antalije/

Veliki ispit čeka fudbalere Crvene zvezde 13. februara u Beogradu i 22. u Moskvi, kada će u mečevima šesnaestine finala Lige Evrope igrati protiv CSKA.

"Armejci" su redovan učesnik Lige šampiona, ove sezone bili su treći u grupi - iza Mančester junajteda i Bazela, a ispred Benfike - pa su se preselili u takmičenje u kojem su i crveno-bijeli.

Svaki savjet za duel protiv takvog tima je dobro došao, a stigao je i od Gorana Čaušića, igrača Arsenala iz Tule, koji je svojim pogotkom nanio poraz Moskovljanima 0:1.

Bio je to precizan šut sa ivice kaznenog u donji ugao. 

"Naravno da Zvezda ima šanse protiv CSKA, nisu oni Mančester junajted. Biće teško, ali uz pune tribine 'Marakane' može se do povoljnog rezutata", vjeruje Čaušić koji je iskoristio slobodno vrijeme na pripremama svog tima u Antaliji da posjeti ekipu Crvene zvezde koja se takođe nalazi u turskom ljetovalištu.

CSKA se u januaru pojačao vraćanjem centarfora Muse iz Lestera.

"CSKA igra uglavnom dugim loptama. Imaju jednog od najboljih veznih igrača u Rusiji - Golovina. Opasnost prijeti i od Džagoeva. Mi smo se protiv njih uglavnom branili".

Možda je baš način na koji je Čaušić pronašao put lopti do mreže CSKA - udarcem sa distance - recept koji bi trebalo primijeniti.

"Treba probati... Ako gledamo po linijama tima, moglo bi se reći da je odbrana najslabiji dio CSKA", konstatovao je 25-godišnji centralni vezista.

Prošlog ljeta pominjalo se da bi Goran Čaušić mogao u Crvenu zvezdu, ali je on otišao kod Miodraga Božovića u Arsenal.

"Otišao sam tamo najviše zbog njegovog poziva. Nije to klub sa tradicijom, ali je dobar klub. Gubili smo od slabijih, pobjeđivali jače, pa smo trenutno u sredini tabele... Bilo je priče o dolasku u Zvezdu, ali nismo se dogovorili .Volim Zvezdu, odrastao sam u njoj, ali još mi je rano za povratak u Srbiju. Nadam se da ću jednog dana, ipak, obući i dres prvog tima", priželjkuje Čaušić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC