• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto kažeš Madrid, a misliš na Real?

Autor mondo.rs

Lakše bi bilo da je lijepo rekao...

Tibo Kurtoa je prelomio.

Ostaje samo da sačekamo odgovor na pitanje da li će ga Roman Abramovič držati preko njegove volje u Londonu i koja će biti cijena za koju će ga pustiti nazad u Madrid.

Golman Čelsija izjavio je u jeku krize ekipe i "tjeranja" Antonija Kontea da je veoma vezan za Madrid i direktno pozvao Real Madrid da reaguje i ostvari transfer na ljeto. Belgijski čuvar mreže je prije povratka u Čelsi tri sezone sa velikim uspjehom branio za madridski Atletiko i često je isticao da bi volio da se vrati u prijestonicu Španije gdje mu je i dalje porodica.

"Moja lična situacija je vezana za Madrid, žena i dvoje djece mi tamo živi. Stalno mi pričaju da im nedostajem i kad god imam priliku odem u Španiju. Nije to lako... Srce mi je u Madridu, što je logično. Ukoliko me Real hoće neka kontaktira Čelsi i vidjećemo", rekao je Kurtoa za magazin "Sport foot".

On je otkrio da mu je teško pao odlazak iz Španije, ali da je profesionalac i da je fokusiran na obaveze u Čelsiju.

"Volim Španiju, grad, proveo sam odlične tri godine i tamo postao čovjek. Stekao sam mnogo prijatelja i plakao kad sam otišao iz Atletika, u Londonu je mnogo hladnije. Ipak, sada se osjećam dobro".

Kurtoa već duže vrijeme pregovara sa Čelsijem oko novog ugovora, pošto mu sadašnji ističe za godinu i po dana, ali za sada nema pomaka.

"Ukoliko je Real zainteresovan moja porodična situacija može da utiče. Pričaću sa upravom oko ugovora ovog mjeseca, nema žurbe. Potpisao bih novu saradnju", zaključio je.

Kurtoa je pod ugovorom sa Čelsijem još od 2011. godine, branio je 141 utakmici i bio dio tima koji je osvojio dvije titule Premijer lige i Liga kup.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC