• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona o Ikardiju: Taj čovek ne zna ništa!

Autor mondo.rs

"Iguain je deset puta bolji. Ikardi zna samo da ide kod svojih prijatelja na večeru, to ume i bez GPS-a", oštro je poručio Dijego Maradona u intervjuu za argentinski list "Diario Popular".

Dijego Maradona, po običaju, bez dlake na jeziku!

Legendarni argentinski fudbaler nastavlja da "šikanira" Maura Ikardija preko medija svaki put kada mu se ukaže prilika, a tako je bilo i u intervjuu za list "Diario Popular". Maradona je prethodno optužio Ikardija da za "gaučose" igra samo zato što je njegova žena Vanda Nara vršila pritisak na selektora Horhea Sampaolija...

Sada ga je uporedio i sa Gonzalom Iguainom.

"Pipita je deset puta bolji od Ikardija i zaslužuje novu šansu. Taj dečko Mauro Ikardi ne zna ništa... Ikardi zna samo da ide kod svojih prijatelja na večeru, to ume i bez GPS-a", kazao je Maradona koji nije hteo detaljnije o očigledno zanimljivoj anegdoti.

Napao je i selektora Horhea Sampaolija optuživši ga da ga je zvao da se fotografišu samo kako bi pokupio "simpatije" pre nego što je promovisan na tu poziciju.

Označio je i Karlosa Teveza kao čoveka koji zaslužuje novu šansu u reprezentaciji, ali i dodao da svi igrači sem Lionela Mesija nemaju poštovanja za dres Argentine. Smatra i da je Horhe Sampaoli srećan što ima takvog igrača u timu...

"Dok god je Mesi tu - imamo 60% šanse da osvojimo Mundijal. Ostali mogu da pevaju u horu, ali niko ne može da zameni njega kad peva!", poručio je Maradona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC