• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučinić odbio Partizan i San Lorenco zbog golfa

Autor mondo.rs

Partizan, San Lorenco i nekoliko italijanskih klubova kontaktirali su Mirka Vučinića u namjeri da ga reaktiviraju, ali je njegov odgovor bio negativan - evo i zbog čega!

 Vučinić odbio Partizan i San Lorenco zbog golfa Izvor: MONDO

Jednom od najboljih crnogorskih fudbalera svih vremena, Mirku Vučiniću (34), dosadilo je da udara loptu nogom - sve češće to radi štapom!

Bivši fudbaler Rome, Juventusa i još nekolicine italijanskih klubova toliko se "navukao" na golf da je, saznaje Mondo iz pouzdanih izvora, odbio i ponudu beogradskog Partizana i argentinskog San Lorenca.

Da je Nikšićanin opasno zagrizao za ovaj mondenski sport, postalo je jasno još ljetos kada su njegov Instagram profil preplavile fotografije na kojima je u golferskoj akciji. Pod punom opremom. U međuvremenu, Mirko je prilično napredovao u ovom sportu u kom ovaj deo Evrope nije često imao predstavnike na najvišem nivou.

Iako je rekreativaca sve više, Vučinić je u međuvremenu otišao korak dalje i počeo redovno da se pojavljuje na turnirima u Italiji i Francuskoj na kojima je bilježio rezultate zbog kojih je počeo da razmišlja i o ulasku među profesionalce. Nije nemoguće da jednog dana uz njegovo ime, pored "jedan od najboljih crnogorskih fudbalera svih vremena" bude dopisano "i najbolji crnogorski golfer".


Mondo iz izvora bliskih nekadašnjem reprezentativcu, strijelcu 17 golova na 45 nastupa za Crnu Goru, saznaje da je nekoliko klubova ove sezone bilo riješeno da ga vrati iz "penzije", ali da su svi odbijeni. Konkretno, riječ je o Partizanu, San Lorencu i još nekolicini italijanskih imena.

Razlog je bio - golf.

Zbog odličnih uslova za bavljenje golfom, Vučinić najveći dio vremena provodi u vili u Lećeu, gdje je stekao reputaciju igrajući za istoimeni klub, a gde danas uživa u slobodnim danima koji su počeli prošlog ljeta kada mu je istekao ugovor sa Al Džazirom.

Nekadašnji golgeter Rome i Juventusa, pretrpio je tešku povredu igrajući u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i to je jedan od razloga zbog kojeg se odlučio za kraj jedne i početak druge karijere. Izvor blizak popularnom centarforu prenio nam je i da su šanse za njegov povratak fudbalu manje poslije svakog uspjeha na nekom od golf turnira, a posljednji je bio ove godine u Kanu.

Još Vučinićevih poteza pogledajte na portalu naših kolega iz Podgorice, Mondo.me.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC