• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marijana je uspjela, Boaći u protokolu

Autor mondo.rs

Ričmond Boaći izdržao je pun trening u nedjelju uveče i biće u konkurenciji za utakmicu sa CSKA. Da li i od starta?

 FK Crvena zvezda - Ričmond Boaći se oporavio igra protiv CSKA Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Strijelac 23 gola ove sezone, a 39 u prethodnih godinu dana, Ričmond Boaći (25), biće u konkurenciji za prvu utakmicu sa CSKA!

Snažni napadač i sam je, u razgovoru za zvanični portal kluba, izrazio sumnju da će biti spreman do utorka u 18 časova kada bude počeo prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope sa moskovskim timom, ali su znaci ohrabrenja stigli poslije večernjeg treninga u nedjelju.

3-1-4

Tražeći brži i bolji Boaćijev oporavak, Crvena zvezda se obratila i poznatoj Marijani Kovačević koja je proslavila uspješnim tretmanima oštećenih mišićnih vlakana.

Boaći ga je odradio punom snagom, od početka do kraja i poslao treneru Vladanu Milojeviću poruku da i sa njim može da računa sklapajući startnu postavu za napad na očekivanu 3-5-2 formaciju bjeloruskog stručnjaka, Viktora Gončarenka.

Ova informacija ne znači a priori da će Boaći biti u startnoj postavi, ali je za očekivati da bude u protokolu koji će sekretar stručnog štaba Goran Negić dostaviti delegatu UEFA u utorak nešto prije 17 časova.

S obzirom na to da je blaže istegnuće lista noge zaliječio i Aleksandar Pešić, Milojević će imati nekoliko opcija kada je navala u pitanju i biće zanimljivo vidjeti kako će Crvena zvezda "stajati" i ko će se naći među 11 na premijeri u 2018. godini.

Ukoliko od starta budu igrala trojica centralnih vezista: Branko Jovičić, Nenad Krstičić i Mičel Donald, za tri preostala mesta "ispred" konkurisaće petorica igrača: Nemanja Radonjić, Slavoljub Srnić, El Fardu Ben, Aleksandar Pešić i Ričmond Boaći.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC