• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović pozvao tandem Borca

Autor mondo.ba

"Zmajići" će u septembru odigrati dvije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Vinko Marinović, selektor U21 reprezentacije BiH, je danas objavio spisak igrača na koje računa za mečeve sa Švajcarskom i Rumunijom.

Mladi bh. fudbaleri će 7. septembra u Trening centru u Zenici ugostiti selekciju Švajcarske, a utakmica se igra od 17:00 časova. Potom će 11. septembra gostovati mladoj reprezentaciji Rumunije u gradu Ovidiu na Centralnom stadionu "Akademije Hađi", a početak susreta je zakazan za 19:00 časova.

Marinović se na konferenciji za novinare najprije osvrnuo na Eldara Ćivića i Darka Todorovića, koji mu neće biti na raspolaganju zbog toga što su prekomandovani u “A” reprezentaciju BiH.

“Meni je drago da su dva mlada igrača otišla u A tim i oni zaslužuju da budu tamo. Sigurno da je to i velika stvar za njih. Mi zato i služimo. Mi ćemo tražiti od ostalih igrača da daju maksimum i da se oni svojim igrama u narednom periodu nametnuti za A tim”, rekao je Vinko Marinović, koji se potom osvrnuo na predstojeće dvije utakmice sa Švajcarskom i Rumunijom.

“Koliko bi nam bodova odgovaralo? Tesko je to reći. Prva ekipa ide direktno, ostali u baraž. Vidjećemo koliko će nam bodova biti potrebno. Igrali smo sa njima i bile su to izjednačene utakmice. Treba ići jednu po jednu. Portugal je najkvalitetniji u grupi, ali smo ih mi pobijedili, dakle sve je otvoreno”, smatra Marinović.

Na Marinovićevom spisku se nalazi ukupno 25 igrača, a to su:

golmani: Nemanja Trkulja (Borac), Suan Bešić (Anžer) i Vladan Kovačević (FK Sarajevo)

odbrana: Advan Kadušić (Zrinjski), Kerim Memija (Vejle), Besim Šerbečić (Rozenborg), Nihad Mujakić (Sarajevo), Marko Mihojević (OFI Kreta), Stjepan Radeljić (Osijek) i Selmir Pidro (Sarajevo)

vezni red: Stjepan Lončar (Rijeka), Marijan Čavar (Ajntraht Frankfurt), Amir Hadžiahmetović (Konjaspor), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Nikola Dujaković (Krupa), Vladan Danilović (Borac),

Elvedin Herić (Kapfenberg), Damir Peco (FK Radnik), Ivan Jukić (Korona Kielce), Luka Menalo (Dinamo Zagreb), Anel Šabanadžović (Željezničar) i Mićo Kuzmanović (Muskron)

napad: Hamza Čataković Trenčin), Ermedin Demirović (Sošo) i Nardin Mulahusejnović (Maribor).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC