• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajićev spisak: Povratak Ljubomira Fejse!

Autor mondo.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio spisak za mečeve u Ligi nacija protiv Crne Gore (17. novembra) i Litvanije (20. novembra).

 Mladen krstajić - spisak Srbije za mečeve Liga nacija - Ljubomir Fejsa opet u reprezentaciji Izvor: MN PRESS

Iznenađenje na spisku Mladena Krstajića!

Nismo očekivali, realno, da na spisku za reprezentativne mečeve u Ligi nacija protiv Crne Gore i Litvanije, vidimo i imena Luke Milivojevića i Matije Nastasića, ali ni ime jednog od nekadašnjih fudbalera Partizana, Olimpijakosa, Benfike.

Ljubomir Fejsa ponovo je među "orlovima"!

Fejsa će biti član reprezentacije Srbije kod prethodnog selektora Slavoljuba Muslina (zbog povreda je često izostajao) i potom nije ga bilo godinu dana u nacionalnom timu. Tačnije, nije ga bilo tačno dve godine od utakmica protiv Austrije u Beogradu u kvalifkacijama za Mundijal. u Rusiji.

Ovaj tridesetogodišnji fudbaler Benfike do sada ima 24 nastupa za državni tim. Za seniorsku reprezentaciju Srbije debitovao 24. novembra 2007. na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008. protiv Kazahstana (1:0) u Beogradu.

Izvor: MN PRESS



Krstajić je odlučio i da vrati mladog napadača Luku Jovića, koji je u odličnoj formi na početku ove sezone. U septembru i u oktobru Jović je igrao za mladu reprezentaciju.

U reprezentaciji je i Nemanja Matić, koji je zabrinuo sve misterioznom objavom na društvenim mrežama, ali su potom obavljeni razgovori sa njim i sve je sređeno.

MATIĆ? RIJEŠEN PROBLEM!

- SPISAK -

Golmani: Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi), Aleksandar Jovanović (Ueska);

Odbrana: Antonio Rukavina (Astana), Uroš Spajić (Krasnodar), Nemanja R. Miletić (Partizan), Nikola Milenković (Fiorentina), Jagoš Vuković (Olimpijakos), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda);

Vezni red: Nemanja Matić (Mančester junajted), Nemanja Maksimović (Hetafe), Saša Lukić (Torino), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Ljubomir Fejsa (Benfika), Branko Jovičić (Crvena zvezda);

Napad: Dušan Tadić (Ajaks), Filip Kostić (Ajntraht), Adem Ljajić (Bešiktaš), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Nemanja Radonjić (Marselj), Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK), Luka Jović (Ajntraht).

Srbija je inače vodeća u grupi sa osam bodova. Crna Gora ima 7, Rumunija 6, a Litvanija je bez bodova. Utakmica protiv Crne Gore biće odigrana 17. novembra na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije Litvaniju na stadionu Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC