• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan: Dočekali me "u kolicima", pa završili u njima

Autor mondo.rs

Legendarni Šveđanin u svom stilu govorio o periodu koji je proveo u Engleskoj. "Zamislite da sam tamo bio sa 25 godina...".

Zlatan Ibrahimović (37) završio je svoju prvu sezonu u Americi bez učešća u plej-ofu. Njegov Los Anđeles Galaksi ostao je prvi ispod "crte" i ostavio Šveđanina na ivici suza.

Nakon takmičarske godine u kojoj je postigao 22 gola na 27 nastupa za američki tim, "Ibrakadabra" je u opširnom intervjuu za portal "FourFourTwo" govorio o svojoj karijeri, a u jednom od najzanimljivijih delova pričao je o svojoj epizodi u Engleskoj.

Podsetimo, Ibrahimović je došao na Ostrvo iz Pari Sen Žermena u leto 2016. godine i na kraju svoje prve, odlične sezone doživeo tešku povredu, zbog koje je odsutvovao sedam meseci.

Zlatan je u takmičarskoj 2016/17 postigao 28 golova na 46 nastupa za Junajted i bio važan faktor tima koji je sezonu završio osvajanjem Liga kupa i Lige Evrope. Dok je njegov tim podizao pehare on nije mogao da igra, ali je zaigrao na jesen, pre selidbe u SAD.

"Veoma sam ponosan i veoma srećan što sam bio u Junajtedu. Bio je to pravi klub", rekao je Ibrahimović.

"Pobeđivali smo i radio sam ono što i pre povrede. Bio je to izvanredan period i nosim sjajne uspomene. Vezan sam za Junajted zauvek. Navijači su neverovatni - gde god da sam išao viđao sam crven dresove, što je bilo fantastično. Bio je to veoma važan trenutak moje karijere", dodao je centarfor.

Potom je "progovorio" u svom stilu.

"Kao što sam rekao i kada sam bio u Engleskoj, imali su sreće što nisam došao deset godina ranije. Ako sam radio to što sam radio sa 35 godina, zamislite šta bi bilo da sam došao as 25. Onda bi to bila potpuno drugačija priča".

"Došao sam tamo i rekli su da sam stigao u invalidskim kolicima. A, sve koji su to pričali, u čitavoj Premijer ligi, stavio sam u kolica. To sam uradio", zaključio je Ibrahimović, koji se ove sezone svojim 500. golom u karijeri pridružio Ronaldu i Mesiju kao jedini aktivni igrač sa toliko pogodaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC