• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boka - River, specijalni prenos za srčane bolesnike!

Autor mondo.rs

Znamo da će biti uzbuđenja, a da ne bude tragičnih ishoda u toku utakmice Boke i Rivera osmišljen je i specijalni radio prenos...

Znamo da će sve pršati od uzbuđenja večeras na "Bombonjeri"!

Prvi meč finala Kopa Libertadores između Boke Juniors i River Plejta igra se ove subote od 21 čas, a  argentinski giganti navikli su nas da njihove utakmice obiluju borbom, žarom, šansama i uzbuđenjima, kojih neće izostati ni u trci za najvažniji trofej južnoameričkog kontinenta.

Da ne bi bilo tragičnih ishoda kod srčanih bolesnika zbog velike količine uzbuđenja - osmišljen je i specijalni radio prenos, koji će to sprečiti...

Kako prenosi "Dejli Mejl" pisanje argentinske štampe, radio stanica "AM55 Kolonija" će ovu uzbudljivu utakmicu prenositi na "miran" način i pokušati da na staložen način govori o dešavanjima na terenu, bez drastičnog podizanja tona.

Argentinci su mislili na sve tako da će u prenosu učestvovati i kardiolog koji će davati savete kako da navijači izbegnu stres, dok će u stadionsku buku zameniti "zen" muzika.


Nema sumnje da će takav prenos biti veoma dosadan i biće interesantno videti koliko će navijača Boke i Rivera zaista odlučiti da na taj način "odgledaju" utakmicu za trofej Kopa Libertardore, za koju se prvi put međusobno bore ovi timovi.

Ovo će biti čak 247 susret dva tima čije rivalstvo traje od 1913. godine, a do sada je nešto uspešnija Boka sa 88 pobeda.

River je slavio u 81. duelu, ujedno i u poslednjem u septembru (2:0), dok se meč završio bez pobednika 77 puta. 


Boka je uspešnija i kada je broj trofeja Kopa Libertardores u pitanju pošto ga je osvajala šest puta, a River tri.

Za one koji ne žele da propuste ovaj spektakl - direktan prenos meča je obezbeđen na TV Arena Sport 1 od 21 čas, a nadamo se da ćete uživati!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC