• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sari oborio rekord, "karamele" ipak pretvrde

Autor mondo.rs

Bili su besni igrači Čelsija na sudiju Kevina Frenda, ali morali su da postignu gol posle toliko napravljenih šansi...

Mauricio Sari je prvi trener u istoriji Premijer lige koji u prvih 12 mečeva ovog takmičenja nije doživeo poraz, ali nakon današnjeg rezultata protiv Evertona i neće blistati - 0:0!

Čelsi je imao dovoljno šansi u drugom poluvremenu i zaslužio je da trijumfuje na "Bridžu", ali su "karamele" ovoga puta bile ipak pretvrde za Edena Azara i Alvara Moratu, neočekivano najviše za Markosa Alonsa koji je imao tri prilike.

Njegov udarac iz slobodnjaka je "liznuo" stativu, iz igre je dobro poljuljao, a njegov najprecizniji udarac uspeo je da "izvuče" raspoloženi Džordan Pikford.

Način na koji se Everton branio - agresivno i kompaktno - samo je frustrirao igrače Čelsija koji su čitav meč delovali nervozno i bez pravog ritma, a utisak je da su možda odigrali i taktički najnedisciplinovaniju utakmicu od dolaska Italijana na mesto menadžera.


Žoržinjo je odigrao "tanak" meč i zabeležio je tek 46 dodavanja pre nego što ga je Sari zamenio Fabregasom, ali ni sa Špancem na terenu Čelsi nije poentirao.

Uspeo je Morata da postigne gol - Kevin Frend je ocenio iz ofsajda - a to je dodatno iznerviralo napadača Čelsija koji je čitavu utakmicu vodio veliku bitku sa Jerijem Minom, i nekoliko puta je za to tražio jedanaesterac...

Arbitar je svaki put ostao nem, ne i Morata koji je opet dobio karton zbog protesta.

"Plavci" će na dvonedeljnu pauzu zbog obaveza reprezentacija s treće pozicije i sa 28 bodova, dok ispred njih ostaju Liverpul sa 30 bodova, odnosno Mančester siti koji trenutno ima 29, ali ga čeka meč sa gradskim rivalom Junajtedom.

Svi rezultati, strelci i tabela 12. kola Premijer lige.

ČELSI: Kepa - Aspilikueta, Ridiger, Luiz, Alonso - Žoržinjo (od 64. Fabregas), Kante, Kovačić (od 81. Barkli) - Vilijan (od 68. Pedro), Azar i Morata.

EVERTON: Pikford - Kolman, Kin, Mina, Dinj - Gej, Gomeš, Bernard (od 64. Lukman), Sigurdson (od 78. Jagijelka), Volkot - Rišarlison (od 88. Kalvert-Luin).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC