• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Het-trik Kavanija, Monako ne mrda sa dna

Autor mondo.rs

Prošlo je mesec dana otkako je tim iz Kneževine smenio Leonarda Žardima, ali za sada nema ni rezultatskog, ni pomaka u igri...

Nema više nikakve sumnje da će se Pari sen Žermen prošetati do titule pošto je upisao i 13. pobedu iz isto toliko utakmica, ali videćemo koliko će im u Ligi šampiona zasmetati to što u domaćem šampionatu nema nikakvu konkurenciju.

Do skoro je to bio njihov večerašnji rival Monako, ali šampion Francuske od pre dve sezone se "raspada" - čak i nakon promene na mestu šefa stručnog štaba.

MONAKO - PARI SEN ŽERMEN 0:4 (0:3)

Prošlo je mesec dana otkako je portugalski trener Leonardo Žardim otišao sa kormila kluba iz Kneževine, međutim njegov naslednik i početnik u ovom poslu Tjeri Anri još uvek nije uspeo da "trgne" ekipu koja je u psihološkoj blokadi, dok je još desetak igrača van stroja zbog povreda...

Međutim i da su nastupili u najjačem sastavu teško da bi zaustavili zahuktali PSŽ koji ih je "rutinirao" u mešovitom sastavu, uz nove egzibicije Tomasa Tuhela.

Ponovo je šansu dao mladima Dijabiju (dve asistencije) i Nkunkuu koji su davali širinu svom timu (3-4-3), dok je na poziciji centralnog veziste uz još samo Rabioa zaigrao i Draksler.

Prva "violina" meča bio je Edinson Kavani s tri pogotka, prva dva već do 11. minuta,  da bi se iz penala u strelce upisao i  To je bio njegov deseti gol u Ligi 1 ove sezone, a od njega su više dali samo Emilijano Sala iz Nanta i saigrač Kilijan Mbape - po 11.

PSŽ ostaje suvereni lider prvenstva s 39 bodova, dok Monako ostaje pretposlednji sa 7.

Od dolaska Tjerija Anrija osvojili su samo po bod u prvenstvu (1:1 Dižon) i Ligi šampiona (1:1 Klub Briž), dok su poraženi od Strazbura, Remsa, Klub Briža i Pari sen Žermena ukupnom gol-razlikom od čak 11:1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC