• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EDF uskoro na klupi Sampdorije

Autor mondo.ba

Euzebio Di Frančesko traži kompenzaciju od Rome, s obzirom da ga u novom klubu očekuje manja plata nego što je imao na "Olimpiku".

Euzebio Di Frančesko dogovorio je sve uslove sa Sampdorijom, ali da bi prešao u klub iz Đenove, moraće da raskine i dalje važeći ugovor koji ima s Romom do 2020. godine.

Popularni EDF dobio je otkaz na klupi "vučice" nakon eliminacije u osmini finala Lige šampiona protiv Porta, nakon čega ga je naslijedio Klaudio Ranijeri.

Kako prenosi "Skaj Sport Italija", Di Frančesko, koji će naslijediti Marka Đampaola, razmislio je o ponudi Sampdorije i na kraju je prihvatio poziv predsjednika ovog kluba Masima Ferera, dogovorivši detalje trogodišnje saradnje.

Ipak, s obzirom da je još ugovorno vezan za rimski klub, isti će morati prvo da raskide, da bi preuzeo ekipu sa stadiona "Luiđi Feraris".

Navodno, Di Frančesko traži kompenzaciju od bivšeg kluba, s obzirom da ga u novom očekuje manja plata nego što je imao na "Olimpiku" (tri miliona evra godišnje).

Prije dolaska na klupu Rome, 49-godišnji stručnjak sa mnogo uspjeha predvodio je Sasuolo, dok je prethodnio bio trener Lećea, Peskare i Virtus Lančana.

Za klupu Sampdorije kandidat je još (bio) Stefano Pioli.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC