• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedinstvo odustalo, ostaje li Tekstilac u ligi?

Autor mondo.ba

Prva liga Republike Srpske po prvi put će brojati 10 ekipa, a igraće se 27 kola.

Fudbalski klub Jedinstvo iz Žeravice, koji je u prošloj takmičarskoj sezoni osvojio šampionsku titulu u zapadnoj grupi Druge lige Republike Srpske i izborio pravo nastupa u elitnom rangu pod okriljem Fudbalskog saveza Republike Srpske, ipak će odustati od istog.

Naime, u izjavi za banjalučke pisane medije predsjednik Jedinstva Mirko Petrović potvrdio je da će klub odustati od takmičenja u Prvoj ligi RS u sezoni 2019-20, a razlog su, kako navodi, prije svega finansijske prirode.

Još uvijek se ne zna ko bi mogao da bude deseti član takmičenja, ali se u taboru Tekstilca iz Dervente, koji je prošle sezone bio prvi ispod crte, nadaju da bi to mogli da budu oni. Konačnu odluku, naravno, donijeće Izvršni odbor FS RS i to na sjednici koja je zakazana za kraj ovog mjeseca.

Podsjetimo, u narednoj sezoni Prva liga Republike Srpske će po prvi put od nastanka brojati 10 timova, a takođe će premijerno biti primijenjen i trokružni sistem, pa će biti odigrano 27 kola. Prema sadašnjoj situaciji, u takmičenju bi trebalo da učestvuju Krupa, Sloga (Gornje Crnjelovo), Željezničar Sport tim, Rudar Prijedor, Podrinje, Kozara, Slavija, Modriča i Jedinstvo (Brčko)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC