• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelik otputovao na pripreme u Tursku

Autori mondo.ba Autori Fena

Zenički premijerligaš je u prošloj sezoni u elitnom rangu osvojio sedmo mjesto.

Nakon desetodnevnih priprema u Zenici, fudbaleri Čelika otputovali su na pripreme u turski grad Bolu, gdje će ostati naredne dvije sedmice.

Trener Hasan Ezer, koji će zeničke fudbalere dočekati u Turskoj, u nastavku će priprema raditi sa 25 igračaa, među kojima je i prošlosezonski prvi strijelac Haris Dilaver te kapiten Fenan Salčinović, kojima su istekli ugovori.

Na pripreme putuje i Enio Zilić, povratnik iz sarajevskog Željezničara. Mada se njegovo ime nalazi na spisku putnika, tek sutra će se ekipi priključiti golman Fikret Karajbić.

"Za nas je bitno da je, više-manje, ostao kostur ekipe iz prošle sezone. Evo, možda će nam se priključiti i Haris Dilaver", kazao je Ševko Okić, koji je dodao da su dosadašanje pripreme i upoznavanje s trenerom prošli u najboljem redu te da se nada da će se dobro spremiti na pripremama u Turskoj.

''Struka najbolje zna na kojim su nam pozicijama potrebna pojačanja i da se na tome radi. Mislim da smo, u odnosu na prošlu godinu, dosta jači. Momci koji su došli sve su provjereni premijerligaški igrači pa mislim da će to sve skupa biti bolje. Možemo napasti i sami vrh. To nam je cilj ove godine'', najavljuje Okić.

Pomoćnici Almir Seferović i Ibrahim Hodžić zeničku će ekspediciju, sa još nekoliko igrača, dočekati na sarajevskom aerodromu.

Spisak igrača za pripreme u Turskoj: Bojan Pavlović, Adis Nurković, Fikret Karajbić (golmani), Almir Čubara, Vedran Vrhovac, Tarik Isić, Enio Zilić, Petar Raguž, Ivan Livaja, Ljubiša Pecelj, Marko Perišić, Nermin Jamak, Nikola Baban, Anel Dedić, Vladimir Grahovac, Selim Žuna, Ermin Huseinbašić, Ševkija Resić, Ševko Okić, Fenan Salčinović, Haris Dilaver, Almir Aganspahić, Nermin Hajdarević, Ante Blažević i Aidin Mahmutović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC