• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Čelsi više neće Iguaina, vraća se u Juve

Autor mondo.ba

Engleski Čelsi saopštio je u ponedjeljak da je Gonzalo Iguain napustio londonski klub nakon što mu je istekla pozajmica.

Klub sa "Stemford bridža" je potvrdio na zvaničnom sajtu da je Iguain, zajedno sa još četvoricom igrača (Geri Kejhil, Robert Grin, Eduardo i Kajl Skot), napustio tim nakon što su im u nedjelju istekli ugovori.

Argentinac je u Čelsi stigao u januaru iz Milana, gdje je takođe proveo na pozajmici, koju su "plavci" preuzeli od "rosonera".

Ugovor je uključivao opciju od devet miliona evra za drugu sezonu ili otkup transfera od 36 miliona evra, međutim, njegov učinak od samo pet golova u svim takmičenjima, uključujući i Ligu Evrope, koju je osvojio Čelsi, nije impresionirao budućeg menadžera Frenka Lamparda.

Novi trener Juventusa, Mauricio Sari s kojim je Iguain sarađivao u Čelsiju, ali i u Napoliju, vjerovatno će vratiti Argentinca u torinske crno-bijele.

Posebno jer je Iguainov menadžer i brat Nikola Iguain nedavno izjavio komentarišući mogućnost da njegov klijent pređe u Romu, istakao da je Juve jedini tim u Italiji za koju će Gonzalo igrati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC