• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijego Godin iz Atletika u Inter na 3 godine

Autor mondo.ba

Iskusni Urugvajac prvo novo ime u timu Antonija Kontea za takmičarsku sezonu 2019-20!

"Nerazuri" u narednu sezonu, u kojoj imaju velike ambicije pod komandom novog šefa struke Antonija Kontea, ulaze jači za Dijega Godina!

33-godišnji Urugvajac, koji je devet godina bio dio odbrambene linije madriskog Atletika, dogovorio je trogodišnju saradnju sa Interom, u koji dolazi kao slobodan igrač jer mu je istekla ugovorna obaveza koju je imao prema "jorgandžijama".

Iskusni defanzivac, rođen u Rosariju 16. februara 1986. godine, zabilježio je blizu 400 nastupa za klub sa stadiona "Vanda Metropolitano".

Za to vrijeme stigao je da osvoji po jednu titulu šampiona Španije (2014.), domaći Superkup (2014.) i Kup kralja (2013.), dva trofeja u Ligi Evrope (2012. i 2017.) i tri pehara u UEFA Superkupu (2010, 2012. i 2018.).

Pod komandom sadašnjeg stratega Madriđana Dijega "Čolo" Simeonea, Godin je dva puta igrao u finalu Lige šampiona, 2014. i 2016. godine, ali su ''los blankosi'' oba puta bili nepremostiva prepreka na putu ka ''ušatom'' trofeju.

Dres sa državnim grbom obukao je 131 put i igrao na devet velikih takmičenja, uključujući i Kopa Ameriku koja je u toku.

Godin je prvi fudbaler koji je ovog ljeta stigao u redove Intera, a njegovim koracima uskoro bi mogao da krene Hertin krilni igrač Valentino Lazaro.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC